Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno 22°C

Rozvodovou kalamitu u Italů řeší kněz. Buffon opustil Šeredovou, rozvádí se i Pirlo

Autor: bko

Pořádný vítr mají před úvodním zápasem mistrovství světa v Brazílii fotbalisté Itálie. Tedy hlavně dva možná nejdůležitější - po brankáři Gigi Buffonovi se totiž rozvádí i záložník Andrea Pirlo a vedení týmu mělo obavy, aby jejich osobní život nenarušil klíčový zápas základní skupiny proti Anglii. Oba tak museli za knězem!

Pastor italského týmu Don Massimiliano Gabricci měl před nadcházejícím světovým šampionátem plné ruce práce. Musel si totiž vzít do parády dva aktuální hříšníky:  Gigi Buffon se čerstvě rozvedl s českou modelkou Alenou Šeredovou a teď ho následuje i Andrea Pirlo.

Mozek italského týmu se po třinácti letech manželství s Deborah Roversi zakoukal v golfovém klubu do pohledné blondýnky Valentiny Baldini a průšvih je na světě... Románek se samozřejmě provalil a pětatřicetiletý záložník teď řeší rozvod.

Přízrak z golfového klubu Valentina Baldini svedla Andreu Pirla
Přízrak z golfového klubu Valentina Baldini svedla Andreu Pirla

Na klidu před duelem s Anglií (o půlnoci ze soboty na neděli) mu určitě nepřidá ani představa, že na alimentech za své dvě děti bude platit 55 tisíc eur (přes 1,5 milionu korun) za měsíc.

Situaci v italském týmu řešil i kněz Don Massimiliano Gabricci, blízký přítel kouče Prandelliho. Duchovní otec si s hříšníky promluvil na kempu ve Florencii tak, aby je turbulence v osobním životě neovlivnily i na hřišti.

Do Brazílie ale padre se svými ovečkami neodletí, připraven bude na telefonu.