Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ptáčníková krátce po rozvodu: Spí v posteli expřítele Neumannové!

Autor: top

Dlouho se o tom v atletickém zákulisí mluvilo, teď je to oficiální: Ani dva roky nevydrželo manželství atletického páru Jiřina Ptáčníková (28) – Petr Svoboda (29). Tyčkařka a překážkář se rozvedli.

„Táhne se to delší dobu. Zezačátku to bylo náročnější, nekomunikovali jsme spolu. Teď už vycházíme vcelku v pohodě,“ řekla letošní halová vicemistryně světa pro Právo.

Svoboda se svěřil, že rozvod byl daleko horší, než jeho zdravotní problémy s nohou, o kterou málem kvůli rozsáhlému zánětu přišel! „Protože tohle přišlo úplně nečekaně,“ tvrdí.

Situace je o to těžší, že se oba budou dál potkávat na závodech. „Když se vidíme, je to pořád citlivé,“ připouští Svobodová, která se od Petra odstěhovala. A útočiště našla u svého manažera Josefa Jindry (56), expřítele lyžařky Kateřiny Neumannové, který jim před dvěma lety vystrojil veselku na Zadově.

Bydlí v jeho bytě a spí v jeho posteli. Šeptandu, že tam s ní občas spí i Jindra, atletka popírá. „Nad některými drby jsem se taky pobavila. Je to výpomoc. Pan Jindra je můj manažer a stará se o mě. To je vše, co spolu máme společného,“ řekla Ptáčníková Blesku.