Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zničila manželství Buffona a Šeredové: Gigiho sexbombu v Itálii nenávidí!

Autor: nem, ps

Římanka s ďáblem v rozkroku si výsledek bádání agentury Blogmeter za rámeček nedá. Italové vedou moderátorku Ilarii D‘Amico (41) na pranýř zato, že zničila štěstí české krásky Aleny Šeredové (36) a brankáře italské fotbalové reprezentace Gigiho Buffona (36).

Blogmeter udělal průzkum sociálních sítí a vybral si téma: „Co si lidé myslí o sportovních celebritách z Apeninského poloostrova“.

Reportérka Sky Sports s pověstí nenasytné sexbomby pustošící vztahy jiných Ilaria se u 5,3 milionů udílitelů dostala mezi nejnenáviděnější persony. Proč? Inu proto, že rozvedla Alenino manželství s gólmanem Juventusu Turín Gigim Buffonem (36) a připravila syny Louise Thomase (6) a Davida Leeho (5) o tátu.

Z Ilarie je vyvrhelka a ze zrazené Aleny Šeredové, která no konto své bolesti pravila: „Ta situace ukáže každé ženě, jak je silná. Je to těžké, ale z lásky k dětem jsem schopna to ustát,“ málem světice.

I když už Alena randí se zazobaným dědicem automobilky Fiat Alessandrem Nasim, jehož majetek je odhadován na 40 miliard korun.

Romantika jako hrom! Buffon si s D´Amico užívá.
Romantika jako hrom! Buffon si s D´Amico užívá.