Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šeredová randí s italským dědicem Fiatu: Má miliardový majetek!

Autor: ps

Dlouho nezahálela! Alena Šeredová (36) vyměnila záletného manžela, italského fotbalistu Gigi Buffona (36), za jiného fešáka. A na svou neodolatelnou krásu lapila opět pořádně prachatého ptáčka! Kolik vlastně má tenhle italský zbohatlík peněz?

„Dobré ráno, jako supermáma si zasloužím i snídani do postele,“ napsala si k fotce šťastná modelka na sociální sít. Zda jí podstrojují synové, anebo nový muž jejího života, ale není zcela jasné. Ale podle italských médií je však dost možné, že si ji takhle předchází nový a pořádně bohatý milenec!

Aleně to stále velmi sekne!
Aleně to stále velmi sekne!

Italská média totiž Šeredovou zastihla v zábavním parku nedaleko Turína. Tam ji vedle synů Louise Thomase (6) a Davida Lee (4) doprovázel manažer Alessandro Nasi (40). Rodilý Turíňan má mnohaleté profesní zkušenosti z USA (např. z banky Morgan Stanley) a specializuje se na fúze a akvizice. Hlavně ale Alesandro patří do rodiny Agnelli, což je jeden z nejvýznamnějších podnikatelských klanů. Ovládá mj. celou automobilku Fiat a tu jednou Nasi spolu s bratranci (mj. John a Lappo Elkann) zdědí.

Ve hře je opravdu nechutný balík peněz! Ještě v roce 2000 byl majetek rodiny odhadovaný na 5 miliard dolarů (tedy asi 100 miliard korun), jenže kvůli problémům na trhu poklesl na zhruba 2 miliardy dolarů (asi 40 miliard korun).

Italští novináři uvádí, že jejich vztah trvá už několik měsíců, ale byl urputně držen v tajnosti. Alenu už ale prý viděla i Nesiho rodina, a to na nedávné velké oslavě 10 výročí svatby Johna Elkanna s Lavinií z aristokratického rodu Borromeů.

Je už rozvedená?

I když si pár 16. června 2011 v bazilice svatého Petra a Pavla v Praze na Vyšehradě řekl sladké ano, jejich lásce je nadobro konec. Záletný Gigi, který podlehl svodům sportovní komentátorky Ilarii D’Amico (41), s ničím neotálel. Zato zhrzená Alena vyčkávala se zveřejněním nové lásky až po rozvodu. Italská média je totiž označují již jako exmanžele.