Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Proč přítelkyně hokejisty Petružálka zemřela? 3 teorie smrti krásné modelky

Autor: ps

Nejasnosti kolem smrti krásné TOP modelky Kateřiny Netolické (†26), přítelkyně hokejisty Jakuba Petružálka (29), stále nejsou objasněny. Nejpravděpodobnější jsou tři teorie.

Bratr Netolické se minulou neděli dobýval do litvínovského bytu, který užívala společně s Petružálkem, jenž obléká dres Jekatěrinburgu v KHL. Jakub byl v Rusku, bráchovi ten den nebrala telefon. Mlátil do dveří, ale nic. V bytě byl klid. Když už nevěděl, co dál, vyrazil dveře a Kateřinu našel ležící ve vaně bez známek života. Co se jí stalo?

3 teorie smrti modelky Netolické

Mozková mrtvice

Kateřina mohla prodělat mozkovou příhodu. Věnovala se kickboxu, takže nikdo nemůže zaručit, že jí nějaký náraz do hlavy nemohl vážně ublížit. Přesto tuhle verzi lidé z jejího okolí vyvrací. „Netrénovala sparing, takže o nějaké ráně do hlavy nemůže být řeč,“ jsou si jistí. Ale co její souboj na mistrovství republiky na začátku října?

Srdeční selhání

Netolická jako modelka procestovala celý svět. Akce, zábava a večírky této smetánky často koketují se zákonem. „Jenže kokain a podobné věci šly mimo ni,“ zdůraznil rodinný známý Adrian Smrčka. Byla navíc vrcholovou sportovkyní. Často chodila do posilovny, prodělala náročné bojové tréninky. Ale kdo ví, jak to vypětí snášelo její srdce…

Křeč

Kateřina se připravovala na kickboxérské mistrovství světa, do něhož se probojovala z říjnového mistrovství republiky. Zintenzivnila tréninky, chtěla být úspěšnou bojovnicí. To ale mohlo mít smrtelné následky. „Napadá mě křeč po tréninku,“ odhadoval Smrčka jednu z tragických možností.

Petružálkovu přítelkyni našli mrtvou ve vaně
Petružálkovu přítelkyni našli mrtvou ve vaně