Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Spor expřítele Štěpánka & trenéra Kotyzy: Válka o Kvitovou!

Autor: as

Nevydýchal to. Tenistu Radka Štěpánka (35) ranila slova trenéra Davida Kotyzy (47) o tom, že právě on mohl za krizi jeho svěřenkyně Petry Kvitové. Kouče dokonce označil za lháře!

Bolestný rozchod s Petrou nechtěl pitvat. „Nechme to už být,“ poprosil Štěpánek nedávno pro Blesk. Jenže na slova trenéra Kvitové zareagoval: „Neříká pravdu!“

Kvitová měla slabou první půlku sezony, psychicky nebyla v pohodě. Tehdy chodila se Štěpánkem... „Přestávala být sama sebou, ztrácela svou hlavu. Apeloval jsem na Radka, aby jí dal víc prostoru,“ řekl David Kotyza pro iDnes.cz. Petra na jaře vztah ukončila, vyhrála Wimbledon a vrátila se do špičky.

Štěpánek vzal trenérova slova jako útok na sebe. „Je samozřejmě nejjednodušší hodit na mě, že se Petě nedařilo, ale v tom je hodně málo pravdy,“ zlobil se v rozhovoru pro Radiožurnál a připomenul, že to byl naopak on, kdo Kvitové vypomohl svým kondičním koučem Všetíčkem. „Na tyto věci se ale jaksi zapomíná...“

Nádherný pohled na Sydney
Nádherný pohled na Sydney

Během léčení bolavých zad se prý zamýšlel i nad svým osobním životem. „A přišel jsem na to, že vztah s tenistkami pro mě není to pravé ořechové,“ přiznal. Byl zasnouben s Martinou Hingis, krachlo mu manželství s Nicole Vaidišovou i vztah s Kvitovou. „Byly tři a už do této řeky nevstoupím. Vztahy s tenistkami prostě nejsou jednoduché,“ řekl.

Teď je Radek singl, ale... „Jsem svobodný mladý muž, takže se samozřejmě poohlížím i po nějaké hezké dámě!“ prozradil. Takže slečny, máte šanci!