Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Naštvaná Puhajková brání bývalou lásku Jágra: Co si to cucák Bortuzzo dovolil!

Autor: ps

Už je to více než dva roky, kdy si řekli konec a utnuli šestiletý vztah, to ale nic nemění na tom, že jim na sobě stále záleží. Moderátorka Inna Puhajková (28) na sociální síti brání bývalou lásku Jaromíra Jágra (42), kterého hrubě sestřelil zadák Pittsburghu!

Dramatická scéna nočního zápasu Penguins vs. Devils vypadala takto: Jágr zavážel puk do útočného pásma, z rohu ho nahodil na brankáře, bez kotouče najížděl za branku. Jenže nečekaně do něho najel provokatér Penguins Bortuzzo a srazil ho k ledu. Byla to taková rána, že česká legenda zůstala ležet v bolestech, do zápasu už se nevrátila.

Atak na bývalou lásku Puhajkovou vytočil! „Nechápu, jak mohli komentátoři Pittsburghu označit tenhle hit za naprosto čistý. Sejmout někoho až po odehrání puku a ještě s pozvednutou rukou s jasným úmyslem trefit ho do hlavy. Tohle si navíc dovolí pětadvacetiletý cucák, který za svou kariéru v NHL nasbíral 14 bodů. Naprostá ubohost,“ komentovala hrubý zákrok žena, která s Jágrem prošla štace v New Yorku, Omsku, Philadelphii a částečně Dallasu.

Zlý muž Pittsburghu v zákroku na hlavu neviděl nic špatného. „Prostě jen hraju tvrdě. Když mám šanci hvězdám jako je Jágr znepříjemnit zápas, snažím se ji využít,“ prohlásil Bortuzzo lakonicky.

Naštvaná Inna ho nemůže ani cítit! Jistě netrpělivě vyhlíží výsledky disciplinární komise NHL. Zároveň vyzvala hokejové odborníky, kteří jsou jiného názoru než ona, aby se ozvali. „Ráda se něco přiučím,“ dodala.

Inno, sportovní redakce Blesk.cz má stejný názor, jako vy!

Kvůli tomuhle zákroku je Inna vytočená

Témata:  NHLpuhajkováhitJágrsporthokej Sport na Heureka.cz