27. prosince 2014 • 13:30

Piskáčkovy ukázkové bodyčeky: Proti slávistům potěší víc

Autor: vrb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Výhra v derby s čistým kontem. A před téměř jedenácti tisíci diváky. Sparťané na druhý svátek vánoční porazili Slavii 3:0. A svátky si obránce Jan Piskáček okořenil dvěma povedenými a čistými bodyčeky v první třetině, ze které mu zaplněné tribuny tleskaly.



Piskáček si nejprve v páté minutě počíhal na Klhůfka, který se pokusil o stahovačku. Obličej slávistického útočníka však svírala bolestivá grimasa i o několik chvil později na střídačce. Další střet s Čermákem sice neustál, i tak tvrdě a důrazně zastavil akci soupeře.

Kdo seje vítr... Jan Piskáček v derby rozdal i schytal tvrdý hit
Video se připravuje ...

„Derby je nejatraktivnější zápas v republice, takže když se něco takového povede proti slávistům, potěší to víc,“ přiznal sparťanský bek. „O to víc, když přišlo tolik lidí. Navíc i na střídačce to ožije, spoluhráči vás pochválí. Člověka to pak víc nabudí,“ dodal Piskáček.

Ten sice předvedl dva ostré hity, čekal však, že důrazněji bude hrát i soupeř. „Čekal jsem, že zápas bude atraktivnější, že budou hodně chodit do soubojů. Naštěstí jsme dali dva rychlé góly, což nám hodně pomohlo,“ přiznal Piskáček, kterého potěšila výtečná divácká kulisa. „Atmosféra byla úžasná, výborná. Před tolika lidmi se hraje krásně,“ usmál se. O to víc, když mu zaplněné ochozy aplaudovaly po povedených hitech.

Ačkoli Piskáček podobný bodyček předvedl už proti Boleslavi, není to žádný zlý muž Sparty. Průměr hitů na utkání má hned pět sparťanů.

SESTŘIH: 31. kolo extraligy, Sparta Praha - Slavia Praha 3:0
Video se připravuje ...

Bodyček Jana Piskáčka na Milana Hrušku
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud