Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Martině Navrátilové se splní sen: Bude trénovat Radwaňskou!

Autor: top

Přelomový bude nadcházející rok 2015 pro Martinu Navrátilovou (58). Legendární tenistka chystá svatbu s přítelkyní Julií Lemigovou a vedle životního snu se jí splní i jeden sportovní. Stane se trenérkou!

Podle informací Blesku by rodačka z Řevnic měla nově koučovat nejlepší polskou hráčku Agnieszku Radwaňskou (25), šestou hráčku světového žebříčku.

„Ano, je pravda, že do realizačního týmu Agnieszky přibude zahraniční hvězda, která vyhrála řadu grandslamových turnajů a může jí pomoci najít cestu k velkým úspěchům,“ řekl polským novinářům manažer Radwaňské Thomas Wiktorowski.

„Chceme, aby s námi tato osoba strávila hodně času a pomáhala hlavně na grandslamech a dalších významných turnajích.“

Jméno slavné osobnosti manažer Radwaňské tají. V Polsku se spekulovalo o Martině Hingis nebo Justin Henin, ale všechny indicie nasvědčují tomu, že to bude právě Navrátilová.

Majitelka osmnácti grandslamových titulů ve dvouhře je tenisově stále aktivní, hraje turnaje veteránů, pracuje i jako spolukomentátorka a fakt, že by stála o práci trenérky, už několikrát avizovala.

V pondělí pozdě večer Radwaňská informaci potvrdila. "S radostí oznamuji, že Martina Navrátilová je novou členkou mého trenérského týmu," napsala Polka na Twitteru. "Přeju Martině i Agniežce hodně úspěchů v příští sezoně. Ať vám to spolu funguje," popřál vzápětí oběma britský tenista Andy Murray, který po ukončení spolupráce s další českou legendou Ivanem Lendlem letos angažoval jako trenérku Amélii Mauresmovou.