Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Americká přítelkyně Jakuba Voráčka fandí na MS: Teď jsem 100% Češka!

Autor: vba

Přiletěla až ze Spojených států, přesto je jednou z nejvěrnějších fanynek hokejového nároďáku. Nicole Warnecke, přítelkyně Jakuba Voráčka (25), se na dva týdny stala Češkou!

V pražské O2 areně ji bezpečně najdete každý zápas. Po boku rodiny svého milého totiž nevynechá ani jeden český duel. „Byla jsem zatím na všech, tak to plánuji dodržet až do neděle,“ vyhlíží už Nicole finále.

Že by snad měla fandit Američanům, to rodačka z Ohia hned vypustila z hlavy. „Ještě jsem je ani neviděla hrát, teď je ze mě 100% Češka,“ vzkazuje.

V hale si Nicole užívá atmosféru, která se podle jejích slov výrazně liší od té v NHL. „Je to tu o hodně lepší, než jsem očekávala. Hokejem žije celý národ,“ kýve hlavou. „A i já fandím dost hlasitě,“ směje se.

Bude zlato

Mimo zápasy se z Nicole stává pilná cestovatelka. To aby poznala zemi, které momentálně nejvíce přeje. „Je to výborná šance užít si Česko,“ popisuje sympatická slečna, kterou během MS ubytovali Voráčkovi na Kladně.

A jak tipuje konečné umístění týmu, kterému kapitánuje její kluk? „Samozřejmě, že Češi vyhrají zlato!“ prohlašuje s jistotou.

Nicole: Doma kapitánem není!

Jsou spolu více než pět let a všechno jim klape, jak má. Drží ale Voráček nad Nicole pevnou ruku, stejně jako to má v popisu práce na ledě coby kapitán reprezentace? „To ne. Řekněme, že máme vyvážený vztah,“ mrká Američanka. Svatbu nebo dokonce rodinu ale ještě neplánují. „Na to máme spoustu času, zatím jsme mladí,“ usmívá se Nicole.

Voráček s přítelkyní Nicole v Karlových Varech před galavečerem ankety Zlatá hokejka.
Voráček s přítelkyní Nicole v Karlových Varech před galavečerem ankety Zlatá hokejka.