Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Záře hvězdného fotbalisty Ronalda pohasla: Počůral kolo auta na ulici!

Autor: ps

Dovolenou na francouzské riviéře v St. Tropez si hvězdný útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo (30) zpestřil několika nočními večírky. Jenže na jednom se tolik přepil, že s plným měchýřem nestačil doběhnout na hotel. Počůral kolo auta na ulici a šla po něm policie!

V posledních měsících se Ronaldo snaží užívat života naplno a podle toho to taky ve městě četníků vypadá. Pravděpodobně se po náročné sezoně snaží dostat z hlavy lednový rozchod z topmodelky Irinou Šajk. Sice by si mohl ukázat na každou ženu, kterou by chtěl, rojí se kolem něho spekulace, s kým nyní chodí, ale Portugalec si vychutnává svobodu.

A to takovým způsobem, že ve Francii čůrá na ulici! Paparazzi fotografové si ho vyčekali ráno z neděle na pondělí, když mířil z klubu Le Quai na hotel. Jenže tlačení v břichu bylo tak silné, že už si nemohl pomoct a musel si ulevit. Dokazuje to jen fakt, že i muž, jenž v sezoně vstřelil v 54 zápasech 61 gólů, je také jenom člověk.

Ronaldo si stoupl za auto, kde vykonal potřebu.
Ronaldo si stoupl za auto, kde vykonal potřebu.

Jenže Ronaldův akt upoutal pozornost policie! Dva strážci zákona ihned spěchali směrem k močícímu muži. Až dorazili na místo, sami se divili, koho nachytali na holičkách. To už měl Cristiano zapnutý poklopec.

Známý obličej policisty nejspíš přesvědčil, aby »běžnou« noční situaci nechali bez následků. Zůstalo jen u domluvy, pak fotbalistovi a jeho dvěma kamarádům řekli, aby místo opustili. Asi není na škodu být Cristiano Ronadlo…