Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Odvržená beachvolejbalistka Kolocová opět trénuje: Kiki má novou parťačku?

Autor: top

Nevšední pohled, ale zvykejme si! Beachvolejbalistka Kristýna Kolocová (27) už na kurtu neskáče do písku po boku Markéty Slukové (27), která prchla k nové parťačce. Najde ji i Kiki?

Od tiskovky, na níž slavný pár plážových volejbalistek potvrdil rozchod, uplynulo pět dnů. Zatímco Maki si maluje budoucnost s Bárou Hermannovou, Kristýna zůstala na ocet. „Čeká mě přemýšlení, jestli se v Čechách dá vůbec najít někdo, s kým by spolupráce dávala smysl. Zatím si to neumím představit,“ povídala celá skleslá v pondělí.

Další blondýnka

Nicméně to vypadá, že se do hledání nové partnerky vrhla po hlavě! Včera dopoledne už se na kurtech v pražských Záběhlicích, kde s Markétou mívaly tréninkové zázemí, proháněla pod sítí vedle jiné blondýnky a docela jim to v souboji s dalšími dvěma hráčkami šlo.

Na pondělním setkání s novináři neměla Kiki daleko k tomu, aby se rozplakala. Včera už byla zase ve svém živlu. S ostatními chvíli pinkaly v kruhu, pak trénovaly smeče, nakonec si to holky rozdaly proti sobě. A Kristýna do toho šla naplno, zabíjela míče nad sítí, skákala rybičky, ale hlavně – na její roztomilé pihaté tvářičce zase hrál úsměv!

Těžko říct, jestli s blonďatou dívkou v oranžovém tričku plánuje zkusit hrát závodně, nebo se vedle ní bude jen udržovat v herním rytmu a „emočně se vyklidňovat“. Jedno je ale jasné – Kiki to jen tak nevzdá!

Kristýna Kolocová má podle všeho novou parťačku.
Kristýna Kolocová má podle všeho novou parťačku.