Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Tenisová hvězdička Nicole Vaidišová: Platí za nadváhu?

Autor: ps

Vytoužené volno jí skončilo tak rychle, jako běžným lidem víkend. Teď už se Nicole Vaisdišová (26) opět psychicky chystá na posilovnu i trénink, aby byla dobře připravena na novou sezonu. Chystat se bude na jihu USA. A pozor, do Ameriky neletěla sama!

Čeká na ni slunečná Florida, prohřáté moře, ale hlavně závaží a tenisová raketa, s níž se bude chtít v nové sezoně pořádně ohánět. Možná proto si vzala Vaidišová za oceán posilu – psího miláčka Romea.

„Cestuji se svým spolupachatelem,“ napsala ke společnému selfíčku z letištní haly, na kterém oba kulí kukadla a těší se na cestu z chladného Česka do teplých krajů. Možná se jí ale trochu prodražila, kdo ví, jestlipak platila za svého chlupáče poplatky za nadváhu?

Nutno dodat, že poslední dva měsíce byly pro Nicole těžké. Léčila zraněnou nohu, snažila se rehabilitovat, dávat vše do kupy.  Před Vánoci už však může začít s plnou zátěží. „Čeká mě tvrdý trénink, až pak se ukáže, jestli noha drží a nebude bolet,“ vzkázala fanouškům přes svůj web nicole-vaidisova.com.

Chce snad tenistka Nicole Vaidišová tímto tričkem něco říct?
Chce snad tenistka Nicole Vaidišová tímto tričkem něco říct?