Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zamilovaná biatlonistka Soukalová s Koukalem: Láska na dvou kolech

Autor: zal

Má vše, o čem sní tolik mužů. Po boku krásnou biatlonistku Gabrielu Soukalovou (26) a po ruce burácejícího Harleye. Badmintonista Petr Koukal (30) je podle všeho šťastný člověk.

Slunečné nedělní počasí po tom úplně volalo. Vytáhnout stroje z garáže, přeleštit všechny chromované součásti a chytat vítr do vlasů. Touhle nabídkou se nechal zlákat i nejsledovanější sportovní pár v Česku – Petr a Gábina.

Motorky nebrat

Přitom nejlepší český badmintonista ještě před třemi lety mluvil o motorkách s despektem. „Začíná to u určité obavy, že jsem obnažený a není nic, co by mě chránilo. V Thajsku jsem řídil tamní tříkolku, při čemž si srdce pořádně zabušilo,“ pravil tehdy Světu motorů. „Motocykly a já, to nejde dohromady. Nic ve zlém,“ dodal. Ale člověk míní a život mění. Před svou Gábinou zahnal obavy a skočil do sedla Harleye.

Klapne Rio?

Jízda na motorce mohla pro Petra posloužit i jako regulátor napětí. Stále totiž není jasno, jestli si zahraje na olympiádě v Riu. Podle předběžného pořadí byl prvním náhradníkem, nicméně na oficiální seznam se teprve čeká. „Jsem přesvědčený, že mi to dá a jako poslední pojedu,“ říkal Koukal. To Gábina si může být stoprocentně jistá, že se zítra stane Biatlonistkou roku.

To je láska! Nejlepší je vychutnat ji s větrem ve vlasech.
To je láska! Nejlepší je vychutnat ji s větrem ve vlasech.