Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Kapitán Interu o tom, jak přebral ženu parťákovi: Dal jí tablet, pak sedla na gauč

Autor: bko

Kapitán Interu Milán Mauro Icardi vydává jednu z nejočekávanějších fotbalových knih roku. V autobiografii Vždy v útoku se úspěšný fotbalista nevyhýbá ani kontroverzním tématům. Otevřeně popisuje, jak se dal dohromady s manželkou svého bývalého spoluhráče Maxiho Lopeze. A všechno prý bylo jinak – argentinská modelka a zpěvačka Wanda Nara projevila jako první zájem o něj.

Aféra začala ve chvíli, kdy spolu oba hráči působili v Sampdorii Janov. Den před odjezdem k přátelskému zápasu do Spojených států mu od ní přišla prosba, jestli by jí nemohl v zámoří koupit nový typ tabletu, který ještě nebyl v Itálii k sehnání. „Překvapilo mě, že mi napsala, protože normálně jsem vždy mluvil s Maxim. V té chvíli jsem začal přemýšlet – Chce Wanda opravdu tablet, nebo je to záminka, aby se mnou mohla být v kontaktu…?“

Bývalá manželka fotbalisty Maxi Lopeze Wanda Nara neskrývá své půvaby
Bývalá manželka fotbalisty Maxi Lopeze Wanda Nara neskrývá své půvaby

Po návratu si začali psát mnohem intenzivněji. „A také jsme o sobě hovořili mnohem otevřeněji,“ přiznal Icardi. Wanda ho pozvala, aby s jejím tehdejším manželem a dalším párem vyrazili na výlet na jachtě. „Ležel jsem tam sám na gauči v druhém patře a Wanda přišla a sedla si vedle mě – už v tom nebyl žádný stud. Její předchozí vztah tak skončil,“ popsal Icardi.

Když se pak setkali v dubnu 2014 oba sokové potkali na hřišti, odmítl Lopez podat Icardimu ruku. To už Icardi přestoupil do Interu Milán. Současně i jeho nová milá popsala konec manželství ze svého pohledu. „Už tři měsíce jsme neměli sex, Maxi mě zanedbával. Ačkoliv jsem žila v luxusu, cítila jsem také skrytou bolest. Teď je důležité zachránit rodinu. Nebudu bojovat o peníze, to o mně Maxi ví.“ Po rozvodu Nary s Lopezem si nový pár řekl ano v květnu 2014.