Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Už žádná sláma na hlavě, ani rošťák! Z Martiny Sáblíkové je vážně kočka

Autor: pv

Je to vůbec ona? Nejlepší světová rychlobruslařka Martina Sáblíková (29) se mění před očima. A tentokrát k lepšímu! Z ustrašené a neupravené dívky, která bojovala se svou vizáží, se stala sebevědomá žena. Na jejím vzhledu je to znát. Posuďte sami.

Poprvé vešla fanouškům do podvědomí během zimních olympijských her v Turíně před deseti lety. Na největší sportovní svátek trénovala na zamrzlých rybnících a tehdy vizáží připomínala vyjukaného kluka z vesnice.

Rok 2006. Na ZOH v Turíně šokovala Sáblíková čtvrtým místem. Účes tehdy neřešila.
Rok 2006. Na ZOH v Turíně šokovala Sáblíková čtvrtým místem. Účes tehdy neřešila.

Jak šel čas, tak se Sáblíková postupně měnila, ale většinou to nebyla změna zrovna k lepšímu. Největší problémy měla rychlobruslařka s účesem a nepodařeným experimentováním. Skoro pokaždé to byl přešlap, ať už šlo o nevhodně zvolené melíry, střih vlasů anebo chvíle, kdy Martina na spolupráci s kadeřníkem úplně rezignovala.

Tento týden ale šokovala fanoušky. Na hlavě neměla ani slámu či sestřih jako nějaký rošťák. Naopak vypadala jako žena wamp a bylo na ni znát, že dobře ví, jak moc jí to sluší. Změna kadeřníka se Sáblíkové povedla a snad mu bude věřit i nadále.

Sáblíková na obálce knížky fotek: Nutil mě jezdit v podpatcích na kole
Video se připravuje ...