Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tohle je jiný Mourinho! Kouč vyrazil s dcerou kupovat podprsenky a nosil jí tašky

Autor: bko

Na lavičce je to impulsivní muž, v soukromí starostivý táta, který neodmítne svým nejbližším žádnou radost. Trenér Manchesteru United José Mourinho vyrazil nakupovat s dcerou Matilde nakupovat v předvánočním Londýně.

V lednu začne znovu utrácet za posily pro anglický velkoklub, nyní utrácel skromněji. Fotografové zachytili Mourinha , jak se s dcerou Matilde prochází londýnskými ulicemi a čile nakupují. Zavítali třeba do obchodu Victoria´s Secret s luxusním spodním prádlem, jinde pečlivě vybírali boty. Na konci procházky pak Mourinho měl plné ruce tašek.

Soukromý život je pro Mourinha v novém angažmá komplikovanější než při dřívějších angažmá. V Manchesteru bydlí na hotelu, zatímco jeho rodina zůstala v hlavním městě, kde dvakrát v minulosti vedl Chelsea. „Pro mě to je trochu katastrofa, protože se chci občas trochu projít, ale nemůžu,“ přiznal Mourinho už dříve.

Držitel tří mistrovských titulů v Premier League v Manchesteru o zapuštění kořenů nepřemýšlí. „Koupit dům? Nevím, nevím. Dceři bude příští týden dvacet, syn bude mít za pár měsíců sedmnáct.“ Jak dokazují snímky z vánočních nákupů, o to víc si užívá chvilky, kdy je rodina zase pohromadě.

Trenér Manchesteru United José Mourinho vzal svoji dceru na vánoční nákupy
Trenér Manchesteru United José Mourinho vzal svoji dceru na vánoční nákupy