Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Dobrodružství při focení: Maki málem lezla přes plot, Jordán měl 30 let starou hokejku

Autor: nit

Sportovní osobnosti pokřtily kalendář agentury Sport Invest, který vytvořil fotograf Ondřej Pýcha. Focení si nejvíc užily plážové volejbalistky Markéta Sluková s Barborou Hermannovou, které si vychutnaly práci stylistky.

„Mám strašně ráda, že se nemusím připravovat já sama, ale že mě někdo připraví,“ usmívá se Sluková . „Takže to vypadá asi tak, že dostatečnou dobu před focením se někde sejdeme, je tam stylistka, která nás nalíčí, učeše, v některých případech nás i oblékne. Jak se člověk probudí, tak může vyrazit z baráku a nemusí se o to starat, a stejně pak vypadám hezky. Proto mě takové focení baví.“

Sluková s Hermannovou se fotily na pražské náplavce na beachvolejbalovém kurtu Kayak Beach Baru vodního slalomáře Vavřince Hradilka, kde budily pozornost kolemjdoucích. Narazily ale na praktický problém, neměly totiž klíče ke kurtu.

Sportovní hvězdy křtily kalendář. Dorazili beachvolejbalistky a hokejista Jordán
Video se připravuje ...

„Čekalo se, že budeme přelézat plot, ale nakonec se to povedlo vyřešit, takže jsme nemusely,“ říká Hermannová. „Líčení jsem se nebála ani trochu. Bylo fajn, nechat se o sebe postarat.“

Na fotkách jsou například fotbalisté Petr Čech , Jiří Skalák a Tomáš Kalas v zapadlé uličce v Chelsea, kajakáři Lukáš Trefil , Jan Štěrba a Daniel Havel museli kvůli zimě u Vltavy fotit nadvakrát.

„Takové to usmívání na povel mi nejde. Stačilo říct: Usmívej se… a byl konec fotky,“ líčil Trefil.

Do problémů se dostali Michal Jordán , Martin Hanzal a Jakub Nakládal, kteří si zapomněli přinést hokejky.

„Volali jsme kustodovi a říkal, že je to náš problém. Ondra Pýcha pak sehnal od dědečků a babiček nějaké třicet let staré,“ směje se Jordán.