Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

NEJ sexy pár českého sportu? Rosolová a Helcelet vám ukážou (skoro) všechno!

Autor: ija

Vždycky platila za jednu z největších krásek a taky za jednu z nejvíc sexy žen na atletických oválech. Denisa Rosolová (30) měla kdysi po boku tenisového hezouna Lukáše a taky její současný partner, desetibojař Adam Sebastian Helcelet (25) patří k atletům, na které se dobře kouká. Navíc když tenhle páreček neváhá zveřejňovat svoje soukromí a ochotně se chlubí hodně odvážnými fotkami nejen z pláže, ale i z postele nebo vany.

Nové vlasy, nová noční košilka. Půvabná atletka Denisa Rosolová se toho nebojí. Na novou barvu vlasů upozorní klidně selfíčkem z koupelny v negližé.

Atletka Denisa Rosolová má výstavní tělo i prdelku.
Atletka Denisa Rosolová má výstavní tělo i prdelku.

A není to zdaleka jediný případ. Na Nový rok pozdravila vicemistryně Evropy na 400 metrů překážek z roku 2012 své fanoušky obrázkem, na němž zlézá stěnu jen v bikinách. Její přítel Adam Sebastian Helcelet , stříbrný desetibojař z loňského ME, za ní ani v nejmenším nezaostává a rád vystavuje na sociálních sítích vysportované tělo. 

A co teprve společné fotky sexy páru! Rosolová a Helcelet se nebojí ukázat, jak spolu relaxují ve vaně ani jak si užívají romantické chvilky v posteli.

Nutno ale podotknout, že jim to výjimečně sluší i při společenských příležitostech, jakou bylo třeba vyhlášení ankety Atlet roku, a ani na atletickém stadionu na ně není vůbec špatný pohled. Kdyby se volil nejvíc sexy pár českého sportu, měli by určitě ty nejvyšší ambice.