Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kráska s nejkratší sukní inspiruje vítěze Masters: Dnes nezapomeň být úžasný!

Autor: ija

Golfista Sergio García vyhrál Masters v Augustě a bylo to jeho první vítězství na turnaj kategorie major v kariéře.  Španěl se netají tím, že mu k tomu pomohla snoubenka Angela (31), která prý je jeho inspirací.  Každý turnajový den mu na zrcadlo psala povzbudivé vzkazy a byla první, kdo mu gratuloval.  Určitě ho inspirovala i vzhledem. Nestor golfových komentátorů Peter Alliss (86) o ní prohlásil, že měla „nejkratší sukni široko daleko".

Kdo je tedy černovláska po boku nového majitele pověstného zeleného saka? Angela Akinsová (31) je reportérkou Golf Channel a pocházi z Texasu, kde sama hrála golf za univerzitní tým. V lednu se s Garcíou zasnoubili a v červenci plánují svatbu.  Z jejich účtů na sociálních sítích je patrné, že golf spolu často i hrají, najdete tam spoustu jejich společných fotek z greenu.

Její otec Marty Akins, někdejší slavný quarterback, o ní tvrdí, že je ideální partnerkou pro sportovce, protože má „uklidňující vliv".  Po celý turnajový týden nechávala Angela na zrcadle v koupelně motivační citáty.  Poslední den tam pak stálo: Dnes nezapomeň být úžasný! A Sergio García se tím řídil.  „Můj muž vypadá skvěle v zelené barvě. Jsem na tebe pyšná, dokázal jsi to," napsala pak na Twitteru k fotografii, kde má García na sobě slavné zelené sako pro vítěze.

Známý komentátor Peter Aliss (86), bývalý golfista, který za 28 let své kariéry vyhrál 31 turnajů, vzbudil pozdvižení, když o ní prohlásil, že „má nejkratší sukni široko daleko“. A když viděl, jak se s manželem vášnivě objímají, pravil: „Dnes večer bude v hotelu veselo.“ Později se ukázalo, že myslel, že má vypnutý mikrofon, uznal, že to nebylo vhodné a omluvil se. Od té chvíle je však Angela ještě mnohem populárnější.