Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Lásky čas! Berger a Darida se líbali pod třešní, Dostál vzal svou milou pod orloj

Autor: ija

První máj, lásky čas! To platí i pro sportovce. Políbit svou lásku pod rozkvetlou třešní patří k tradičním úkolům zamilovaných a tak v první květnový den vyrazila hledat kvetoucí strom i řádka sportovců. Olympijský hrdina, kajakář Josef Dostál to pojal po svém. Vsadil na romantiku a přítelkyni Dianu vzal na Staroměstské náměstí pod orloj. To bývalý fotbalista Patrik Berger bere tradice vážně!

Vyhlášený hezoun Patrik Berger (43) mohl mít krásných žen, kolik chtěl, on ale přesto zůstává věrný své manželce Jarce, se kterou je už víc než dvacet let. A ani letos ji nezapomněl vzít pod kvetoucí třešeň. „První květen,“ napsal lakonicky pod líbací fotku na Instagramu.

Přítelkyni Katku, s níž se seznámil, když s ním dělala televizní rozhovor, políbil, jak velí zákon zamilovaných, také záložník berlínské Herthy Vladimír Darida . Někteří z fanoušků pro to ale neměli pochopení. „To je důvod, proč nejsou výkony. Sorry, že to píšu,“ přisadil si jeden z nich.

Kajakář Josef Dostál prokázal, že slavný Máchův Máj zná. „Pozdní večer, první Máj,“ připsal ke snímku ze Staroměstského náměstí.

Bývalý fotbalista Patrik Berger líbá manželku na prvního máje pod rozkvetlou třešní.
Bývalý fotbalista Patrik Berger líbá manželku na prvního máje pod rozkvetlou třešní.