Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Sexy v kleci i na pláži! Vnadná oktagon girl Arianny Celeste se zase vystavuje

Autor: ija

Proč fanoušci zápasů v kleci tolik milují Arianny Celeste (31)? Ohnivá kráska z Las Vegas je nejoblíbenější dívkou v oktagonu při soubojích prestižní ligy UFC. Titul „Ring Girl roku“ dobyla hned šestkrát, a to se žádné jiné nepodařilo. A také je nejspíš jediná, která producírováním se v oktagonu vydělala milion dolarů. Poslední fotky, které ji zachycují v růžových bikinách na pláži v Miami, dokazují, proč je mezi fandy tak populární. 

Arianny Celeste, vlastním jménem Penelope Lopezová Márquezová, začala díky ambiciózním rodičům s modelingem, když jí byly pouhé čtyři měsíce. Jako modelka se objevila v prestižních magazínech Playboy a Maxim.

Sexy oktagon girl Arianny Celeste nenechává své dokonalé tělo obdivovat jen v kleci, ale umí se ukázat i na pláži v Miami.
Sexy oktagon girl Arianny Celeste nenechává  své dokonalé tělo obdivovat jen v kleci, ale umí se ukázat i na pláži v Miami.

V televizi několik let moderovala reality show o restaurování aut s názvem Overhaulin´. V roce 2006 se dostala do světa bojových umění. Od té doby usilovně buduje svou pozici elitní oktagon girl a je hodně vidět. Jen na Instagramu má téměř tři miliony fanoušků.

A umí vzbudit rozruch! Zatímco v Miami ukazuje své sexy tělo v plavkách, před pár týdny se na výletě v oblíbeném mexickém letovisku promenádovala nahoře bez.