Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Z Jágra si dělají srandu v novém seriálu Lajna. Je na obrázku v kabině jako Bůh

Autor: spo

Je jednou z nejzmiňovanějších osob v novém seriálu z hokejového prostředí s názvem Lajna. Trenér Hrouzek v podání herce Jiřího Langmajera v internetovém pořadu neustále všem říká, ať si vezmou příklad z Jaromíra Jágra. V Lajně si ale z hokejové ikony dělají i legraci a to když jedna z postav hokejistů má na obrázku v kabině koláž Jágra jako Boha se svatozáří.

Je to Jágrův největší talisman. Slavný hokejista má pokaždé v kabině na svém místě svatý obrázek Vladimírské Bohorodičky, která je jedním z největších symbolů pravoslaví. Útočník už přes 20 let vyznává tuto víru a je přesvědčen, že ochraňuje nejen jeho, ale i jeho blízké.

Právě obrázku si všimli i tvůrci seriálu Lajna a hned do prvního dílu to využili. Impulzivní trenér Hrouzek se přichází poprvé představit do kabiny hokejistů Havířova a záběr kamery spočine v jednu chvíli i na skříňku v týmové šatně, kde je koláž usměvavého Jágra jako Boha se svatozáří. Pro mnoho sportovních fanoušků je útočník s číslem 68 na dresu opravdu nadpozemská bytost a v minulosti ho ocenili dokonce i sluhové boží.

„Nemyslím si, že je to bůh, ale je boží. A Bůh ho má rád. Pánbůh to sleduje a fandí dobrému hokeji,“ nechal se na adresu Jágra v minulosti slyšet známý kněz Zbigniew Czendlik. Jak sám říká pětačtyřicetiletý hráč Floridy, právě i díky víře bude na ledě řádit ještě v padesáti.

Jaromír s Veronikou si užívají na Jamajce.
Jaromír s Veronikou si užívají na Jamajce.

 

Nový hokejový seriál Lajna: Podívejte se, jak Langmajer seřval kapitána
Video se připravuje ...

První záběry z Lajny! Langmajer řádí, zlatem z Nagana mu třískají o zeď
Video se připravuje ...