Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Kartáč od Langmajera! Sebrat mobily, seřvat kapitána, tak si v seriálu Lajna rovná kabinu

Autor: pv

Do role se vžil dokonale. Jiří Langmajer je hlavní postavou v novém seriálu internetové televize Obbod s názvem Lajna, kde ztvárňuje trenéra Luboše Hrouzka, který je úspěšný a na hráče tvrdý stejně jako Vladimír Růžička či Ivan Hlinka. Podívejte se na exkluzivním videu, jak Langmajer dokázal seřval celou kabinu.

Z fotbalu se vrhli na hokejové prostředí. Autoři oblíbeného internetového seriálu Vyšehrad přichystali pořad i pro milovníky nejrychlejší kolektivní hry. Tentokrát se vše netočí kolem talentovaného, ale hloupého fotbalisty, jakým je Julius Lavický. Hlavní hvězdou je kouč Hrouzek v podání Jiřího Langmajera .

Seriál Lajna měl tento týden premiéru a hned od prvního dílu je jasné, že se díky vtipným dialogům divák pobaví stejně jako v případě Vyšehradu.

"Telefony všichni sem, ať mě zase nějaký chytrák netočí jako v Klášterci nad Ohří," nastaví helmu trenér Hrouzek po představení novému týmu, postěžuje si na smrad v kabině a nechá posbírat všechny mobily. Potom si hned podá kapitána týmu. Bez milosti. Podívejte se na ukázku.

Nový seriál Lajna: Podívejte se, jak Langmajer srovnal kabinu
Video se připravuje ...

První záběry z Lajny! Langmajer řádí, zlatem z Nagana mu třískají o zeď
Video se připravuje ...

Hlavní postava hokejového seriálu Lajna hlásí nástup. Trenér v podání Jiřího Langmajera
Hlavní postava hokejového seriálu Lajna hlásí nástup. Trenér v podání Jiřího Langmajera