Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Báječná svatba tenisové krásky Hlaváčkové. Ital jí slíbil věrnost roztomilou češtinou!

Autor: Petr Maňas

Už je z ní vdaná paní! Andrea Hlaváčková (30) měla včera velký den, když se provdala za letitého italského přítele Fabrizia Sestiniho ( 35). A Blesk byl exkluzivně u toho!  

V malebném prostředí golfového Greensgate Golf Clubu Dýšina u Plzně to byla v pátek odpoledne velká sláva. A to navzdory tomu, že z tenisových kolegyň dorazila jen Hlaváčkové deblová partnerka Maďarka Babos a bývalá hráčka Klára Koukalová.

Andrea v nádherných perleťově bílých šatech, její italský štramák v modrém obleku. Obřad přímo na travičce golfového hřiště proběhl v češtině i angličtině, manželský slib oba navíc museli složit i v řeči toho druhého.

A tak když Fabrizio roztomilou češtinou sliboval své lásce »zvěrnost« místo věrnosti, pobavil všechny přítomné.

Euforie! Zamilovaní Andrea a Fabrizio prožívali nezapomenutelné chvilky naplno!
Euforie! Zamilovaní Andrea a Fabrizio prožívali nezapomenutelné chvilky naplno!

„Když jsme se před sedmi lety při procházce kolem melbournské řeky Yarra poprvé políbili, udělal jsem si selfie a poslal je kamarádu Rafovi. Jeho odpověď? Hned se s ní ožeň!“ vzpomínal Fabrizio a Rafa coby svědek přikyvoval.

„Pro mě to bylo takové zmatené období, kdy jsem nevěděla vůbec, co od toho čekat. Ale bylo mi s ním hrozně hezky,“ přiznala Andrea.

Když si pod žhnoucím sluníčkem vyměnili prstýnky, přišel dlouhý polibek, tancování, fotografování... „Teď jsme česko- -italská mafie a uděláme velký byznys,“ smál se ženich. Svůj velkolepý den si náramně užili!

Svatba Andrey Hlaváčkové
Video se připravuje ...