Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Tak hrozně vypadá kotník po operaci! Hvězda čínské ligy si vše natočila

Autor: med

Někdo má problém se na své krvavé zranění jenom podívat. Útočník čínského Guangzhou Evergrande Jackson Martínez se toho ale nebojí. Naopak. Jedna z největších hvězd čínské ligy si dokonce vše zdokumentovala a vystavila! Martinez totiž natočil, jak vypadá jeho kotník bezprostředně po operaci.

Jacksona Martíneze zatím zranění v Číně hodně brzdí. Přitom před pár lety v Portu byl obří hvězdou, za 90 zápasů nasázel 67 gólů. A i když mu nevyšlo angažmá v Atlétiku Madrid, Guangzhou Evergrande za něj zaplatil dost přes miliardu korun.

V novém týmu sice Martínez odstartoval výborně, ale brzy ho začala pronásledovat zranění. To poslední je zatím nejvážnější. Kolumbijský střelec musel už podruhé na operaci kotníku, po první nastaly další komplikace a problémy.

Kotník útočníka Jacksona Martíneze po operaci
Kotník útočníka Jacksona Martíneze po operaci

Jenže Martínez se nehodlá nechat zlomit. Naopak. Hvězdný útočník si natočil svůj kotník hned po operaci a krátké video publikoval na svém Instagramu. Není to pěkný pohled, ale zkušený fotbalista zůstává optimistou.

„V těžkých situacích si nestěžujte, poděkujte Bohu a nadále bojujte. Neohlížejte se na ostatní a užívejte si svůj život,“ vzkázal fanouškům, kteří nyní doufají, že Martíneze uvidí brzy na hřišti.