Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hokejový miliardář Voráček promluvil o radikálních životních změnách

Autor: spo

Finančně zajistil sebe i rodinu. Hokejista Jakub Voráček má ve Philadelphii kontrakt do roku 2024 v celkové hodnotě 1,6 miliardy korun. Na Východním pobřeží USA si dokonce pořídil nově i dům a rozhodl se skoncovat i s legendárními nočními tahy.

Voráček si užívá roli otce a pomáhá partnerce Nicole se synem Jakubem, který se jim narodil loni 17. listopadu. Dokonce pro rodinu koupil i dům nedaleko tréninkového centra Flyers na předměstí ve Voorhees, kde si nemůže vynachválit klid a pohodu. Ještě před dvěma lety přitom bydlel v centru Philadelphie v luxusním apartmánu.

Voráček si nese žejdlík s pivkem.
Voráček si nese žejdlík s pivkem.

„Přestěhoval jsem se do baráku, takže tam čas s malým určitě trávit budu. Letos jsem už nikam nelítal, mám rád svůj klid a pohodu, než abych chodil po barech. Doufám, že malý už by mohl od listopadu nebo října chodit, takže zábava teprve začne,“ prozradil Voráček webu idnes.cz.

Nový domov hledal hokejový útočník několik měsíců. Vždyť už před dvěma lety tvrdil, že se s partnerkou a dvěma psy do bytu nevejdou a to ještě nebyl na světě malý Jakub.

Voráček pomáhá. Za 61 bodů v NHL předal své nadaci 61 tisíc dolarů
Video se připravuje ...

Přes milion korun Voráčkově nadaci! Hokejisté na hřišti opět bavili
Video se připravuje ...