Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Ikona boxu Ali byl závislý na sexu: Milenky mu naháněla manželka!

Autor: sjs

Neměl nikdy dost. Neporazitelný boxer Muhammad Ali (†74) rád vypouštěl páru z ringu v obležení žen a bylo mu jedno, jestli má v posteli blondýnu, brunetu, zrzku, Asiatku nebo bělošku. O zálibě zesnulého šampiona píše v jeho životopise znalec boxerského prostředí Jonathan Eig.

Aliho chtíč se snažily uhasit stovky žen, ale on byl nezastavitelný. Stejně jako v ringu. „Černé i bílé ženy, mladé či staré, hollywoodské herečky nebo uklízečky. Ali si nevybíral,“ líčí v knize Ali: A Life Jonathan Eig.

„Miloval sex a byl na něm závislý,“ svěřila se mu boxerova žena Belinda Boyd. Ta mu prý musela pro zástupy milenek zajišťovat rezervace v hodinových hotelech. Jednou ale její muž přestřelil a skončilo to rozvodem.

Muhammad Ali v souboji s Foremanem
Muhammad Ali v souboji s Foremanem

Když se Ali připravoval na legendární zápas v Manile s Joem Frazierem, měl po boku místo manželky mladou milenku Veronicu. To by jeho žena ještě přežila, ale nepřekousla to, když jí boxer začal vydávat za svou paní. Belinda se to dozvěděla a z USA přiletěla až do Afriky, aby ukázala, kdo je opravdová manželka Aliho.

„Nikdy nezapomenu na její výraz, když vtrhla do hotelu a namířila si to rovnou do Aliho apartmá. Člen ochranky prozradil, jak rozzuřená Belinda, která měla černý pás v karate svého muže fyzicky napadla a zdemolovala celý hotelový pokoj,“ prozradil v knize Eig, co stálo za druhým rozvodem známého boxera. Ali si pak vzal Veronicu a vydrželo jim to devět let.

JAK TO BYLO: Ali nechával zastavit vůz, aby se mohl pozdravit s fanoušky
Video se připravuje ...

Témata:  sexboxaliMuhammad AliVIPsport