Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Z Hantuchové šílí internet: Tenis jí nechybí, fanoušky dráždí fotkami!

Autor: ps

Roky utíkají, na kariéru profesionální tenistky už jen vzpomíná a nevadí jí, že už po kurtech neběhá. To spíš jejím fanouškům! Nádherná Slovenka Daniela Hantuchová (34) o sebe stále pečuje, vypadá fantasticky a je neuvěřitelně sexy.

Nehodlá sedět na svém krásném zadečku, aby si huntovala vyšperkované tělo leností. Spousta jejích protihráček nabrala po kariéře kila, to ale zdaleka není případ Hantuchové. Paradoxně jí tenis nechybí. „Konečně si můžu dělat, co chci. Užívám si každou minutu, cítím se svobodná,“ řekla bez okolků.

Přesto, že už ze sebe nemusí smývat antuku, chvilku neposedí. Věnuje se komentování, ve volném čase sportuje a dokonce se vydala řádit na taneční parket do slovenské soutěže Let´s Dance.

Sama o sobě tvrdí, že je poleno, ale to jí snad nikdo nevěří! „Je to naprosto jiný pohyb. Opak toho, co jsem se dlouhých 30 let učila. Ale našla jsem v tanci velkou oblibu. Neskutečně moc se o sobě učím,“ rozplývá se Hantuchová, když mluví o teprve krátce oblíbeném odvětví.

„Když jsem hrála tenis, bylo to jen já, já, já… Tady mi partner vysvětluje, že v tanci je to o tom, že musím nechat jeho, aby mě vedl,“ usmívala se slovenská kráska.

Kam až v životě dotančí, budeme pečlivě sledovat!

Slovenka Daniela Hantuchová nelituje, že ukončila kariéru profesionální tenistky.
Slovenka Daniela Hantuchová nelituje, že ukončila kariéru profesionální tenistky.