Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Biatlonistka Puskarčíková se rozešla se skokanem Hájkem: Nová láska z mančaftu!

Autor: zal

Měnit zaběhlé pořádky před olympijskou sezonou, to není nic, v čem by si sportovci libovali. Biatlonistka Eva Puskarčíková (26) se k životní změně odhodlala. Pár měsíců už randí s reprezentačním kolegou Lukášem Kristejnem (28).

Ještě na květnovém vyhlášení Biatlonisty roku ji doprovázel bývalý skokan na lyžích Antonín Hájek . Potkali se na jaře 2011 v Jablonci a dlouho jim to i přes častá a dlouhá odloučení klapalo.

„Je to dost náročné. V zimě se vidíme tři dny na Vánoce, týden na konci ledna a pak až na konci března,“ popisovala Eva úskalí vztahu s elitní biatlonistkou a dodala: „Řekněme, že to chce hodně pochopení a tolerance z obou stran.“

Biatlonistka Puskarčíková představila veřejnosti novou lásku.
Biatlonistka Puskarčíková představila veřejnosti novou lásku.

Před pár dny se ale na Instagramu pochlubila fotkou s členem českého »béčka« Lukášem Kristejnem, kterého v rodném Harrachově vytáhla k zpěněné Mumlavě. „To by bylo, abych ho nevzala na vodopády,“ připsala k obrázku s dovětkem »happy jak dva grepy«. Spolu si už také užili zářijovou dovolenou na plážích řeckého Rhodosu.

Loni dvakrát ve svěťáku bronzová Eva není první biatlonistkou, která poznává, že ve dvou se to v mančaftu lépe táhne. Nejen psychickou oporou si na nekonečných cestách jsou Jessica Jislová s Tomášem Krupčíkem a Veronika Vítková s Markem Lejskem, který je trenérem mužského B-týmu.