Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Helcelet o tom, jak požádal Rosolovou o ruku: Měl jsem nervy, jestli řekne ano!

Autor: bko

Tohle rozhodně nečekala. Když desetibojař Adam Sebastian Helcelet v přímém přenosu vyhlášení ankety Atlet roku prohlásil, že požádá přítelkyni Denisu Rosolovou o ruku právě teď, chvátala za ním a na dojetí nebylo úplně místo, úspěšná překážkářka byla spíš v šoku. Romantik Helcelet ji dokonale překvapil.

„Fakt jsem to nečekala, byla jsem spíš zaražená, nenapadlo mě, že to udělá před tolika lidmi,“ vykládala Denisa Rosolová po doslova hollywoodské žádosti o ruku. „Byla jsem hlavně v šoku, pak jsem byla i dojatá, ono to možná nebylo moc vidět. Byla to kombinace šoku a dojetí,“ usmívala se nakonec atletka.

Adam Sebastian Helcelet zaskočil žádostí o ruku v přímém přenosu nejen svou milou Denisu Rosolovou...
Adam Sebastian Helcelet zaskočil žádostí o ruku v přímém přenosu nejen svou milou Denisu Rosolovou...

„Řekla bych spíš, že je romantik, takže jsem čekala spíš třeba večeři při svíčkách nebo západ slunce u moře…“ přemítala Rosolová. Helcelet ale svůj překvapivý tah naplánoval do přímého televizního přenosu.

„Musel jsem si být jistý, jestli řekne ano. Kdyby řekla ne, tak by to byl dost trapas,“ tušil vícebojař, zklamaný ale být nemusel. „Vyšlo to nějak tak, jak jsem to plánoval. Nervy jsem měl, nebudu říkat, že ne. Ale dobrý…“ oddechl si Helcelet.

Dojatá? Byla jsem spíš v šoku, směje se Rosolová po žádosti o ruku v přímém přenosu
Video se připravuje ...

Špotáková v roli zpěvačky: Jsem ráda, že jsem se do toho nakonec nechala ukecat, nádherný zážitek
Video se připravuje ...