Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jágrova Veronika prozradila, čím se živila: Svlékání? Dělala toho víc!

Autor: top

Že obchoduje s hadříky, ví snad každý. Stejně jako to, že tančila u tyče. Jágrova láska Veronika Kopřivová (26) toho ale ve svém profesním životě dělala mnohem víc! Nevěříte? Její seznam je poměrně dlouhý…

Někdejší finalistka České Miss vyjmenovala, čím vším se živila, jak jinak než na Instagramu. A to v reakci na názory okolí, že si stěžuje na svůj současný džob, kdy přes internet prodává oblečení (mimo jiné se kvůli tomu do ní navezla tenistka Kristýna Plíšková >>>).

„Tato informace je absurdní, protože já mám moji práci velmi ráda a nikdy v životě jsem si nestěžovala, že mám mnoho práce, protože ať pracuji tři hodiny denně nebo deset, tak to dělám, protože chci, baví mě to a musím z něčeho přece platit účty,“ napsala Veronika.

Veronika si za hranicemi vydělávala jako topless tanečnice.
Veronika si za hranicemi vydělávala jako topless tanečnice.

Z dlouhého seznamu (viz boxík) se tak dozvíme, že vyučená kadeřnice makala za kasou nebo že rozdávala letáky. „Vím, jaké to je pracovat od sedmi do sedmi v práci, která nenaplňuje a do které ani člověk chodit nechce. Vím, jaká je to pakárna, a proto by mě nikdy nenapadlo si na moji práci stěžovat,“ doplnila Kopřivová .

Budiž jí ke cti, že ve výčtu způsobů obživy nevynechala ani ten, na který není hrdá – tedy ukazování prsou v nočním podniku.

Veronika prý jeden čas chodila do práce od 8 do 17 přes týden a navíc »dvanáctky« o víkendech. „Abych poplatila výdaje a hlavně dluhy, které mi způsobil můj ex,“ zdůraznila. „To, že dám příspěvek, že už sedím třeba šest hodin u práce a jsou tři hodiny v noci a ráno zase brzy vstávám, tak to znamená, že si stěžuji??? To, že to tak někdo vnímá, mě upřímně mrzí.“

Tohle všechno Veronika dělala:

* brigáda za kasou
* brigáda v kuchyni
* brigáda v zoo
* hosteska na veletrzích
* rozdávání letáků
* kadeřnice jako zaměstnankyně
* kadeřnice na volné noze
* provozní solárek
* modeling
* recepční
* práce v advokátní kanceláři
* chůva dětí
* spravování dvou e-shopů pro firmu
* topless tanečnice
* vlastní e-shop

Kristýnu Plíškovou v pořadu Česká ulička na DIGI TV zpovídal Michal Hrdlička
Video se připravuje ...