Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vánoce za rohem: Tenistky na víně, judista na nákupech, Plíšková i Hertl musí do práce

Autor: pv

Jsou k nezastavení. Někteří čeští sportovci si neužijí Vánoce jako svátky klidu, ale dál budou v jednom kole. Hokejistu Tomáše Hertla čeká v Kalifornii na Štědrý den zápas NHL a tenistka Karolína Plíšková je v Thajsku, kde se zúčastní exhibičního turnaje. Jak na to jsou další české hvězdy?

Svátky v Thajsku

Tenistka Karolína Plíšková si navodila vánoční atmosféru snímkem u stromečku s dárky, ale Štědrý den a svátky stráví v Thajsku. Ne však na dovolené se svým přítelem a manažerem Michalem Hrdličkou, ale ve městě Hua Hin sehraje exhibiční turnaj žen.

Karolína Plíšková bude přes Vánoce na tenisovém turnaji v ThajskuFoto Instagram

Santu vystřídají Králové

Vánoce v teple si dopřává i hokejista Tomáš Hertl, který hraje za kalifornský tým San Jose Sharks. S přítelkyní Anetou se nedávno vyfotil se Santou Clausem a jeho pomocnicí v tréninkovém centru. V magický den 24. prosince ho ale čeká zápas NHL proti Los Angeles Kings.

Hokejista Tomáš Hertl s přítelkyní Anetou narazili v Kalifornii na Santa ClauseFoto Instagram

Nejoblíbenější vánoční cukroví českých sportovců? Linecké, perníčky ale i pivo
Video se připravuje ...

Judista na nákupech

Olympijský vítěz Lukáš Krpálek ještě pár dní před Vánoci nakupoval s rodinkou dárky. Jak je vidět, tak na rozdíl od vystresovaných lidí měl judista dobrou náladu. Asi už má všechno zabaleno.

Judista Lukáš Krpálek vyrazil na vánoční nákupyFoto Instagram

Posezení u vína

V klidu a pohodě si užívaly dny před svátky i tenistky Barbora Strýcová a Lucie Šafářová, které si spolu zašly na červené víno a fanouškům popřály krásné Vánoce.

Tenistky Strýcová a Šafářová si šly dát společně vínoFoto Instagram

Šťastná tetička

Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková vyrazila s početnou rodinou na výlet do Norimberku. Čas si udělala i na svého synovce a stala se z ní krásná a hodná tetička Andy. Chvíli po Vánocích půjde stejně jako ostatní její soupeřky hned do práce a zamíří na druhou stranu planety do Austrálie, kde začnou první turnaje nové sezony.

Tenistka Andrea Hlaváčková se svým synovcem u stromečkuFoto Instagram