Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Čeští fotbalisté se činili v ložnicích! A budoucí tatínci se těší na děti

Autor: hoz, ps

Číny bylo dost a navíc čeká přírůstek do rodiny. Fotbalový záložník Bořek Dočkal (29) má sbalené kufry a míří zpět do Evropy. Není ovšem sám, kdo statečně bojoval nejen na travnatém hřišti, ale také v ložnici. Kdo z českých fotbalistů ještě čeká na přílet čápa?

Nejen případná změna angažmá je důvodem, proč by se měl Dočkal do Evropy těšit. Po návratu z Asie prozradila Dočkalova manželka Kamila na sociálních sítích, že s Bořkem čekají druhý přírůstek do rodiny.

„Dítě je obrovský dar a my už se nemůžeme dočkat, až tu budeš s námi. Nejkrásnější dárek, co jsme mohli dostat,“ napsala před Svátky k fotce s jasným poselstvím.

Dáreček by měl přijít na svět před letními prázdninami. Rodiče ještě nevědí, jestli se mají těšit na druhého chlapečka, nebo holčičku. „Čeká nás ještě větší ultrazvuk. I když Samík už má od začátku jasno...,“ dodala šťastná maminka.

Kdo ještě čeká miminko?

Michael Krmenčík (24) a přítelkyně Denisa
fotbalista Plzně

Kanonýr Plzně a národního týmu čeká s přítelkyní, manažerkou vyhlášeného pražského cukrářství, narození malé princezničky.

Radim Řezník (28) a přítelkyně Míša
fotbalista Plzně

I další hráč Plzně a reprezentace se stane co nevidět tátou. Se svou partnerkou, zubní laborantkou, přivítají na světě dcerku.

Tomáš Koubek (25) a přítelkyně Jana
brankář francouzského Rennes

Se svou životní partnerkou očekávají narození druhého potomka. Šťastní rodiče i malá sestřička Julinka by se měli dočkat během března.

Střelec Plzně Michal Krmenčík si svoji těhotnou lásku Denisu hýčká.
Střelec Plzně Michal Krmenčík si svoji těhotnou lásku Denisu hýčká.