Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tohle je šílenost: ožení se Hrdlička místo Karolíny Plíškové s jejím dvojčetem?!

Autor: sjs

Příští rok by se měli vzít, přesto byl vypsán bláznivý kurz na to, že se stane pravý opak. Pokud se moderátor Michal Hrdlička v roce 2018 rozejde se svou snoubenkou tenistkou Karolínou Plíškovou a vezme si její dvojče Kristýnu, mohou se z vás stát boháči. Pokud si tedy na to vsadíte a Hrdlička provede tuhle bláznivou výměnu.

Byl by to úlet roku. Moderátor Michal Hrdlička před časem prozradil, že měl problém zezačátku rozeznat dvojčata Karolínu a Kristýnu Plíškovou a slečny si z něj i udělaly srandu, když se vydávaly jedna za druhou. Nyní si je bývalý sporťák televize Nova jistý a obě dvě tenistky navíc jako manažer zastupuje a Karolínu si hodlá v nadcházejícím roce vzít.

Tenistka Karolína Plíšková a její manažer Michal Hrdlička 14. prosince v Přerově na slavnostním vyhlášení výsledků 25. ročníku ankety Zlatý kanár o nejlepšího českého tenistu a tenistku roku 2017
Tenistka Karolína Plíšková a její manažer Michal Hrdlička 14. prosince v Přerově na slavnostním vyhlášení výsledků 25. ročníku ankety Zlatý kanár o nejlepšího českého tenistu a tenistku roku 2017

Právě na to, že se to nestane, vypsala sázková kancelář Fortuna astronomický kurz. Pokud se Michal Hrdlička rozejde v roce 2018 s Karolínou Plíškovou a ožení se s Kristýnou Plíškovou a vy si na to vsadíte, vyhrajete šestisetnásobek investované částky.

Limberský ministr, Hadamczik kouč fotbalové repre?

Ještě kurióznější sázka s kurzem 3000:1 je vypsána na fotbalistu Plzně Davida Limberského, že se stane během následujících 12 měsíců ministrem dopravy. Největším úletem by pak bylo jmenování hokejového trenéra Aloise Hadamczika jako hlavního trenéra české fotbalové reprezentace (6666:1).

Nejreálnější variantou tak je, že si bývalý fotbalista Sparty Tomáš Řepka vezme svou partnerku moderátorku Kateřinu Kristelovu s kurzem 7:1.