Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

NEJ šílenosti roku: Plíškové ublížil větrák, penis na hlavě i prsa za reportérem

Autor: pv
  • NEJ šílenosti roku 2017. Plíškové ublížil větrák, penis na hlavě i prsa za reportérem

    Dalo by se to nazvat jako kategorie co se (ne)povedlo. Rok 2017 byl bohatý na bizarnosti ve světě sportu a je těžké vybrat jen tu jednu největší. Rozseknutý prst tenistky Kristýny Plíškové od větráku, ukradený záchod hvězdy NBA nebo slovenský běžec, kterému v přímém televizním přenosu mezinárodního maratonu plápolal z trenek penis. A těch úletů bylo mnohem víc.

  • Prezident Zeman na běžkách

    Sjezdové hůlky na běžky? Otázky, jen samé otázky.Foto Twitter

    Když jde do schodů, musí prezidenta Miloše Zemana kvůli zdravotním problémům s nohama jistit minimálně dva členové ochranky. Přesto letos v únoru „vyrazil“ na lyže. Hlava státu se nechala zachytit na snímku, kde stojí na běžkách, v ruce má hůlky na sjezd a je oblečený do olympijské bundy, kterou reprezentanti oblékali na Hrách v Soči. „Ten fotograf to udělal naschvál? Ponižujíc přistavený auto ve stopě? To vážně ani trochu nepřemýšlej?“ zlobil se tehdy vodní slalomář Vavřinec Hradilek , když viděl snímek prezidenta.

     

  • S motorkou řádil na sjezdovce

    Marc Marquez řádil na sjezdovce se silniční motorkouFoto Red Bull Media House

     Formule 1 už se po sjezdovce proháněla loni. Letos se přešlo na dvoustopý stroj. Španělský šampion v závodech silničních motocyklů Marc Márquez vyrazil se svou motorkou pro MotoGP na sjezdovku v Kitzbühelu. Na pneumatikách měl velké hřeby, aby nespadl hned po pár metrech. „Sjezdovka byla dobře připravená. Mohl jsem na ní opravdu jet a měl jsem skvělý pocit. Bylo to neuvěřitelné a rád jsem si vyzkoušel něco tak šíleného,“ rozplýval se Márquez.

  • Slovákovi vyletěl ptáček

    Slovenskému maratonci Jozefu Urbanovi se stala v Košicích nepříjemnost. Z trenek mu vykoukl penis!Foto reprofoto youtube

    Velký poprask způsobil slovenský běžec Jozef Urban na Mezinárodním maratonu míru v Košicích. Když dobíhal do cíle, tak mu z trenek vysel plápolající penis. Závod navíc vysílala přímým přenosem slovenská televize a záběry Urbana a jeho chlouby se dostaly i do zahraničních zpravodajství jako velká kuriozita. „Vůbec nevím, že se to stalo, myslel jsem jenom na to, jak zlepšit svůj čas. Urazilo mě, že se to zveřejnilo. Není to hezké, ale stávají se horší věci,“ zlobil se Urban.

     

  • Plíšková poraněná větrákem

    Kuriózní skreč Kristýny Plíškové. V Číně strčila palec do větráku a skončila v slzách
    Video se připravuje ...

    Tenistka Kristýna Plíšková během utkání červencového turnaje v čínském Nan-čchangu nešikovně manipulovala s větrákem u lavičky, tak, že si ošklivě poranila palec levé ruky. Dobře rozehraný zápas musela skrečovat a s krvavým zraněním byla převezena do nemocnice na šití. „Chtěla jsem ten větrák nastavit na sebe a byla to souhra okolností. Sama mám doma větrák a nikdy se mi to nestalo. Nezkoumala jsem, jestli na něm bylo něco špatného,“ řekla později Kristýna Plíšková.

  • Branky body prsíčka

    Usměvavý reportér ČT Štěpán možná netušil, že za ním se opaluje slečna nahoře bez...Foto Repro ČT sport

    Husarský kousek se povedl reportérovi a kameramanovi České televize. Ve sportovních zprávách veřejnoprávní televize Branky, body, vteřiny reportér Jiří Štěpán v srpnu promlouval k národu o šancích Plzně v play off Evropské ligy proti Larnace právě z kyperské pláže. Za nic netušícím novinářem se přitom opalovala dáma nahoře bez. Kdyby věděla, že bude na obrazovce České televize, tak by na sebe určitě něco hodila.

  • Nestydatá zpěvačka

    Janica je pěkná nestydaFoto repro youtube

    Utkání NHL ve Stockholmu zahajovala zpěvem americké a kanadské hymny švédská umělkyně Janice. Na led po červeném koberci nakráčela v černých průsvitných šatech, které odhalovaly její poprsí. Odvážný oděv vyvolal velký poprask v pozitivním slova smyslu. „Takhle by měl vypadat každý začátek zápasů NHL,“ vtipkovali hokejoví fanoušci na sociálních sítích.

  • Zloději ukradli i záchod

    Tady byla záchodová mísa hvězdy NBA. Zloději ji ukradli.Foto Twitter

     Bývalý hráč NBA Charlie Villanueva byl v šoku, když zjistil, že byl doma v Dallasu vykraden. Ještě větší překvapení na něj v jeho domě čekalo, když otevřel dveře od toalety. Lupiči mu totiž odcizili i záchodovou mísu a basketbalista tak zíral na díru v podlaze. „Kdo sakra ukradne záchod?“ ptal se Villanueva na Twitteru. K Vánocům pak dostal nový.

  • Kadeřníkova pomsta?

    Goran Pandev má na hlavě pleš ve tvaru penisuFoto Twitter

     Televizní kamery zabraly makedonského fotbalistu Gorana Pandeva z horního pohledu. Fanoušci byli v šoku, když spatřili na hlavě útočníka italského Janova pleš ve tvaru penisu i s varlaty. Příroda se na něm vyřádila hodnotil Pandevův účes jeden ze škodolibých uživatelů sociálních sítí. Možná si Makedonec nechá hlavu úplně vyholit nebo si zaplatí napíchání vlasů, aby nebyl pro smích.

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###