Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Plzeňáci i další fotbalisté mají tah na branku: babyboom a 5krát porod

Autor: nem

Při letní dovolené předvedli úžasný tah na branku a teď to nese plody. Plejeři z české ligy prožívají svůj Vítězný únor v porodnicích. Na rozdíl od toho komunistického je čemu tleskat.

Porodníci a sudičky měli fofr. Během týdne se stalo otci pět fotbalistů! Ve Slavii je čerstvým tátou dcerky turkmenský středopolař Ruslan Mingazov (26). V Mladé Boleslavi oslavil záložník Adam Jánoš (25) synka Matyáška.

No a ve všem musejí být přirozeně lídry Plzeňáci. Když už vedou o čtrnáct bodů tabulku, tak jsou nejpilnější i na lůžku. Ve Štruncových sadech se koná přímo babyboom! Bek Tomáš Hájek (26) a jeho usměvavá láska Barbara mají klučinu Tomáška. Zadákovi Radimovi Řezníkovi (29) přivedla uhrančivá černovláska Míša na svět holčičku Ninu no a jako poslední (zatím...) se dočkal ostrostřelec Michael Krmenčík (25).

Sladká cukrářka a snoubenka Denisa mu povila princezničku Claudii. »Krmelec« byl u toho a stihnul dnešní odlet viktoriánů na mač Evropské ligy s Partizanem v Bělehradě.

„Tohle je dar, který musíš chránit. Největší dar, jaký člověk může zažít. Jsem šťastný a děkuji ti, Deniso. Miluji tě,“ napsal prvorodič Michael Krmenčík k fotce se svým maličkým pokladem. Vida, jak se z drsného forvarda stane dojatý literát...

Krmenčík přímo na porodním sále.
Krmenčík přímo na porodním sále.