Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Novotný: Kasa Sparty? Řepka ji neukradl. Peníze šly na autobus plný k*rev

Autor: sjs

Jsou ve válce. Bývalý fotbalista Sparty Tomáš Řepka se nesnese s bulvárním novinářem a slávistou Pavlem Novotným. Veřejně si vyměňují drsné vzkazy přes sociální sítě. Novotný v pořadu Česká ulička na DIGI TV promluvil o tom, jak je někdejší reprezentační stoper finančně na dně a co udělal s penězi z týmové kasy Sparty.

Řepka si fotbalem vydělal desítky milionů korun, ale podle Novotného o vše přišel. „Moc si ho vážím, ale můj kamarád Tomáš Řepka nemá ani korunu. Oficiálně přišel o všechny peníze gamblingem, holkama a autama, ale není to pravda,“ řekl známý bulvární novinář. Dál to ale nechtěl rozvádět.

Co se týče financí, dostala se na přetřes i kauza týmové kasy, kterou měl Řepka jako někdejší kapitán Sparty vybrakovat. „Mám poslední verzi. Řepka mě tak strašně nasral, že jsem se rozhodl tu kauzu ukradnuté kasy vyřešit. Tomáš Řepka ty peníze z kasy neukradl. Těch 400 litrů šlo částečně na autobus plný ku*ev v roce 2010 po vítězství v posledním kole,“ zopakoval svou verzi Novotný

A co zbytek peněz? „Křivdil jsem Tomášovi, že to stálo celých těch 400 tisíc. Část z té sumy šla na motivaci kluků z Mladé Boleslavi. Kdyby tady stál Matějovský s pistolí u hlavy, tak to přizná a Řepka s pistolí u hlavy by potvrdil i ty ku*vy,“ smál se bulvární novinář.

V pořadu pak vzpomněl i na slavnou kauzu z hotelu Praha, kdy byli čeští fotbalisté načapání, jak oslavují narozeniny Tomáše Ujfalušiho s „kamarádkami“. „Dlouho jsem pracoval s fotografem, který pořídil ty fotografie. Pronikl do hotelu a nafotil snímky z kumbálu pro uklízečku, který byl asi devět metrů od dveří toho pokoje. Přivedli tam nějaký dvě nový ku*vy. Ty se jim ale nelíbily, tak je poslali pryč. Fotograf to cvakal a říkal mi, že měl strach. Kdyby ho tam fotbalisti viděli, tak ho zabijou.“

Celý díl pořadu Česká ulička Michala Hrdličky najdete ZDE>>>

Pavel Novotný zaútočil na Tomáše Řepku v pořadu Česká ulička
Video se připravuje ...

Témata:  řepkakauzanovotnýspartaVIPsportČeská ulička