Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nedvěd se v Itálii dočkal trestu pro zahradníka, vykradl mu vilu: Jde bručet!

Autor: nem

Konec tahanic před taláry. Konečně jde bručet! Viceprezident fotbalového Juventusu Turín Pavel Nedvěd (45) se dočkal trestu pro kujóna, který pomáhal zlodějům vykrást jeho luxusní vilu ve čtvrti La Mandria.

Trvalo to přes osm let! V prosinci 2010 pustil Pavlův zahradník Flavio Vittone do rodinného sídla bandu lapků, kteří tam uloupili cennosti, včetně unikátní sbírky hodinek, v hodnotě 25 milionů korun.

V roce 2013 dostal Vittone flastr 20 měsíců vězení, jenže kvůli chybám, dovoláním a fíglům advokátů se šatlavě vyhýbal. Vyšetřovací spisy byly dva a až nyní se ten jeden chybějící našel. Flavio dostane basmanské tepláky. „Odvolací soud v Turíně potvrdil trest odnětí svobody na rok a osm měsíců pro bývalého zahradníka majitele Zlatého míče Nedvěda ,“ hlásí italská média.

»Grande Paolo« byl okraden jako hvězdný hráč a pomsta přišla, až když je úctyhodným viceprezidentem Juventusu. No, a pokud jde o správce jeho pozemku, tak Nedvěd Blesku před časem řekl: „Mám nového zahradníka, bez toho to nejde.“ Tak snad je to z gruntu poctivec...

Resort La Mandria
Resort La Mandria