Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Manželka zadluženého tenisty Beckera: Hodně jsem pila, cítila jsem se jako kus ho*na

Autor: sjs

Žal utápěla ve vodce. Manželka tenisty Borise Beckera (50) Lilly (41) prozradila, jak se vyrovnávala s obrovskými dluhy svého muže. Trojnásobný vítěz Wimbledonu není schopen splácet stovky milionů korun a přijde tak o veškeré jmění.

 

Na takovou krizi není člověk nikdy dost připravený. Tenisová legenda Boris Becker špatně zainvestoval a věřitelům nyní dluží v přepočtu 1,54 miliardy korun. Němec tak musel vyhlásit osobní bankrot a začít rozprodávat majetek.

Rodina Beckerových to těžce nesla. Nejhůře však manželky Lilly „Úplně jsem se spustila. Hodně jsem pila, kouřila a cpala se, místo toho, abych se o sebe lépe starala,“ prozradila někdejší modelka pro britský deník Daily Mail. Za den podle svých slov vykouřila krabičku cigaret a vodka se stala její „kamarádkou“.

Zlom přišel ve chvíli, kdy si Lilly Beckerová uvědomila, že tohle není správná cesta, jak se dostat z problémů. „Řekla jsem si, že vypadám jako ho*no a cítila jsem se jako ho*no. Přestala jsem tak pít vodku a kouřit. Začala jsem cvičit,“ řekla paní Beckerová, která se svým mužem prožívala kvůli finančním potížím i vztahovou krizi.

„Chodili jsme na párové terapie. Nikdy by nás nenapadlo, že naše manželství dospěje do tohoto bodu. Pětkrát do týdne jsme měli jednu hodinu sezení a pomohlo to. Bylo pro nás prospěšné slyšet názor někoho cizího a nezaujatého,“ osvětlila Lilly Beckerová, co jim zachránilo manželství.

Na ulici a bez prostředků ale manželé neskončí. Slavný sportovec má stále tučné příjmy z reklam a komentování pro televizní stanice. Navíc je i trenérem německého daviscupového týmu.

Takhle chytá bronz paní Beckerová
Takhle chytá bronz paní Beckerová