Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Fotbalista Chramosta volil za prezidenta Zemana. Bylo mu ho líto!

Autor: pv

Ne každý takhle veřejně vyjde s kůží na trh. Fotbalista Jablonce Jan Chramosta prozradil, že letos v lednu volil za prezidenta České republiky Miloše Zemana a doma kvůli tomu měl peklo. Sedmadvacetiletý útočník přiznal, že politiku nesleduje, což bylo znát z jeho odpovědi, když si myslel, že hlava státu je volena pouze na čtyři roky.

Hodně lidí pravděpodobně překvapil. Většina sportovců před volbou prezidenta veřejně podpořila především profesora Jiřího Drahoše , který ale s Milošem Zemanem ve 2. kole voleb neuspěl. To fotbalista Jan Chramosta dal hlas pozdějšímu vítězi.

„Byl jsem volit a volil jsem Zemana, protože mi přišlo, že všichni jsou proti němu strašně zaujatí,“ řekl v internetovém pořadu Neutečeš útočník Jablonce a zaskočil tím i moderátorku Moniku Čuhelovu. „Fakt jsi volil Zemana?“

Chramosta pak prozradil, že jeho rodina na něj byla kvůli tomu naštvaná. „Doma se mnou kvůli tomu nemluvili. Šel jsem proti proudu,“ uvedl fotbalista, a pak následně odhalil své neznalosti. „Politiku vůbec nesleduju. Zeman byl čtyři roky prezidentem a já ani nevím, co jako udělal,“ smál se Chramosta. Prezident České republiky je přitom volený na pět let.

Jan Chramosta z Jablonce po zmařené šanci
Jan Chramosta z Jablonce po zmařené šanci

Zlín - Jablonec: Chramosta dotlačil zblízka míč za Dostála, Jablonec drtí Zlín 4:0
Video se připravuje ...