Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tragédie u Čontofalského! Bývalá hvězda Slavie a Bohemians přišla o syna (†3)

Autor: pv

Zažívá nejhorší chvíle v životě. Oblíbený fotbalový brankář Kamil Čontofalský, který zářil v dresu Slavie, Bohemians, slovenské reprezentace nebo Petrohradu přišel minulý víkend o jediného syna Kamila (†3). Chlapeček se měl údajně utopit v bazénu u rodinného domu.

Po konci fotbalové kariéry si Čontofalský užíval spokojený život. Minulý víkend byl ve svém domě v Praze Říčanech, kde se věnoval svým dcerám z prvního manželství a tříletému synovi Kamilovi. Právě se svým chlapečkem si hrál u bazénu. Na chvíli ho však ztratil ze zorného pole a malý chlapec spadl do vody a utopil se.

„Momentálně se cítím strašně. Není mi vůbec dobře. Nezlobte se, prosím, ale nebudu se k tomu momentálně vůbec vyjadřovat. Děkuji za pochopení,“ řekl Čontofalský redaktorům slovenského serveru Šport24.sk.

„Kamil byl v ten den se svými dcerami, kterým se také věnoval. V té chvíli jedl salát a nějakým nedopatřením se to bohužel stalo. Je to obrovské neštěstí,“ uvedl Čontofalského dobrý přítel Radek, u kterého někdejší brankář nyní přebývá. S manželkou Klárou pochovají syna v pondělí.

Někdejší gólman Slavie Kamil Čontofalský s rodinou
Někdejší gólman Slavie Kamil Čontofalský s rodinou