Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Poprask na vsi slavného rodáka Nedvěda: Vrtulník »Pavel 007« letí do Skalné!

Autor: nem

Ve vísce Skalná u Chebu se chystá událost srovnatelná snad jen se zavedením střídavého elektrického proudu. Nejslavnější rodák a italský funkcionář slavného Juventusu Pavel Nedvěd (45) si za místní FK zakope I. B třídu!

Panečku, to bude v sobotu 2. června dvě hodiny po poledni poprask! To budou sousedé a soupeři z Baníku Královské Poříčí B mrkat na drát, až »Grande Paolo« vystoupí z helikoptéry a jako James Bond pronese: „Jsem Nedvěd . Pavel Nedvěd.“

Za ruku přitom bude držet syna Pavlíka, který bude na place po jeho boku s ním. Italský portál Tuttosport.com k Pavlově fotce z přistání vtipně napsal: „Furia Ceca Nedvěd cestuje vrtulníkem jako agent 007.“

Coby viceprezident Juventusu Turín (smlouvu na další tři roky má na stole) totiž nejlepší český plejer všech dob tu leteckou výsadu má. Snese se mezi 1900 obyvatel obce na Karlovarsku ve stylu Seana Conneryho, Rogera Moora či Daniela Craiga.

„Fotbal si zahraju už jen tak jednou za čtrnáct dnů. Přijedu do klubu vždycky ráno a domů se vracím až večer,“ řekl Pavel Nedvěd o svém bafuňářském zápřahu u turínských »Bianconeri«.

Pavel Nedvěd se loučí s fanoušky po svém posledním zápase za Juventus
Pavel Nedvěd se loučí s fanoušky po svém posledním zápase za Juventus