Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kincl jako McGregor! Vlétl do garáže a zaútočil na Vémolu v mustangu

Autor: Ondřej Němec

Tady končí legrace! Osobní neshody došly moc daleko. Patriku Kinclovi ruply nervy a zaútočil na auto Karlose Vémoly! Přesně to by se mohlo psát palcovými titulky. Vše je ale trochu jinak. I když to mezi oběma bijci pořádně jiskří, v tomto případě šla nevraživost stranou. Oba mají totiž smysl pro humor, a tak souhlasili s natočením speciální upoutávky na svůj duel v O2 Areně v rámci galavečera XFN 11.

Kincl jako McGregor! V garáži zaútočil na Vémolův mustang, Karlos jen zíral
Video se připravuje ...

České MMA má před sebou velikou událost, XFN 11 v O2 Areně. Souboje v kleci bojovníků skvělých kvalit. Jednoznačně nejočekávanějším duelem je bitva králů různých vah. Karlose Vémoly, jenž vládne polotěžké, a Patrika Kincla, který je šampionem veltrové. Střetnou se ve váze střední. Nezvyklý zápas si získává čím dál více pozornosti. A proto si vysloužil i natočení speciální upoutávky.

Patrik Kincl útočící rudlem na Vémolův Mustang
Patrik Kincl útočící rudlem na Vémolův Mustang

Kauzu, kdy McGregor s partičkou kumpánů vyrazil v New Yorku napadnout rivala Khabiba Nurmagomedova, viděl snad celý svět. A právě nechvalně známá scénka, v níž irský bouřlivák hází manipulační vozík do okna autobusu, se stala inspirací pro natočení speciální upoutávky k duelu Vémola vs. Kincl. Oba aktéři při tom projevili veliký smysl pro nadsázku. Stejně tak skvělí zápasníci Jaroslav Jartim a David Dvořák, kteří si zahráli Kinclovy kumpány. 

FIGHT: speciální magazín deníku Sport o fenoménu MMA
Video se připravuje ...

28. června ale bude opravdu konec legrace. V O2 Areně půjde oběma o budoucnost. Rozhodne se o tom, zda skončí Vémolův sen o návratu do UFC, nebo se přibrzdí slibná kariéra Kincla, který i kvůli tomuto duelu odmítl nabídky na zápasy v UFC a Bellatoru.

Vstupenky na XFN v O2 aréně ZDE >>>

OBJEDNETE SI SPECIÁL SPORTU FIGHT!

Pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru: FIGHT mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ

Příklad: FIGHT Jan Novak Prubezna 233 Olomouc 77900 

Cena každé přijaté SMS je 69 Kč vč. DPH (zahrnuje poštovné i balné). Provozuje CZECH NEWS CENTER, a. s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8–16 hod., mobil@cncenter.cz, www.platmobilem.cz.

Pořiďte si Speciál Sportu Fight o bojových uměníchFoto Sport