Ondřej Němec
13. června 2018 • 10:12

Ondruš o duelu Vémola vs. Kincl: Patrik vyhraje, když vydrží do 2. kola

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je posledním českým soupeřem Karlose Vémoly. Prohrál s ním 20 vteřin před koncem prvního kola. V rozhovoru pro iSport.cz Petr Ondruš prozradil, jaké šance na výhru dává Patriku Kinclovi, jenž nastoupí v duelu s českým Terminátorem v Pražské O2 Areně na galavečeru XFN 11. Opět bude prý zásadní první kolo.



Jednalo se o mimořádně sledovaný souboj. Duel Karlose Vémoly a Petra Ondruše vidělo přímo na místě v pražské O2 Areně přes sedm a půl tisíce diváků. Nyní se schyluje k další velmi očekávané bitvě. První jméno se nemění, českému Terminátorovi však bude vzdorovat 28. června Patrik Kincl. A jak odhaduje zápas Ondruš?

„Jsem na to hodně zvědavý. V osmdesát čtyřce to vidím dost padesát na padesát. Karlos bude silnější, Patrik je zase technicky vyspělejší.“

Ondruš: Vémola vs. Kincl? Je to padesát na padesát, pokud Kincl ustojí první kolo má šanci
Video se připravuje ...

Stejně jako v jeho střetu s Vémolou bude zásadní ustát „vémolici“ v prvním kole. „Hlavní bude vydržet první kolo, protože tak to má Karlos najeté. Myslím si, že cokoliv dalšího je Patrikova výhra.“

Na souboj s českým vladařem MMA vzpomíná Ondruš zpětně v dobrém. „My jsme to tenkrát docela slušně vyhajpovali a atmosféra byla fantastická,“ dodává osmatřicetiletý bojovník a přiznává, jak silný vliv mají podporovatelé Vémoly. „Jakýkoliv bojovník, který stojí proti Karlosovi, proti celé té jeho fanouškovské základně, cítí, že má proti sobě kousek, který za něco stojí.“

A chtěl by skvělý český kickboxer a MMA bijec sám znovu bojovat s Terminátorem? "Ano chtěl, protože vim, že bych ho porazil," říká s úsměvem.

Naposledy Vémola zápasil 3. března v Pardubicích na akci XFN 8, kde soupeře Jamieho Sloanea z Anglie hladce porazil také v prvním kole.

Vstupenky na XFN v O2 aréně ZDE >>> 

Petr Ondruš

Narozen: 27. září 1980
Výška/váha: 186 cm/93 kg
Klub: TKBC Praha
Bilance:
Kickbox/K1/thaibox : 70-5
Sanda-čínský box-13-4
MMA - 11-8
Tituly :
MS-4xkickbox r. 2004,6,7,8
MS-1x thaibox r. 2008
MS- profi Caveam mma tittle 2015
MČR profi Sanda 2015
2x ME kickbox 2005,7
2x ME více ME Sanda 2012,13
Vicechampion KSW tournament - 2009
Main event na KSW 2008 - soupeř Mammed Khalidov - po dvou kolech remiza (se zlomenou rukou).

V novém speciálu deníku Sport FIGHT najdete veliké hodnocení souboje Karlose Vémoly s Patrikem Kinclem očima Petra Ondruše. Krom toho také prozradil, jak jde trénink bojových sportů olympioničce Ester Ledecké, která u něj trénuje.

OBJEDNETE SI SPECIÁL SPORTU FIGHT!

Pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru: FIGHT mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ

Příklad: FIGHT Jan Novak Prubezna 233 Olomouc 77900

Cena každé přijaté SMS je 69 Kč vč. DPH (zahrnuje poštovné i balné). Provozuje CZECH NEWS CENTER, a. s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8–16 hod., mobil@cncenter.cz, www.platmobilem.cz.

Pořiďte si Speciál Sportu Fight o bojových uměních Pořiďte si Speciál Sportu Fight o bojových uměníchFoto Sport

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud