Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

McGregorův úlet, který pohřbí jeho kariéru?! Napadl autobus protivníka, jde k soudu

Autor: tej

Tohle irský MMA bojovník Conor McGregor už opravdu přehnal. Když se dozvěděl, že přijde o pás šampiona lehké váhy, neváhal sednout do auta a s partičkou kumpánů vyrazil v New Yorku napadnout autobus Rusa Khabiba Nurmagomedova. Tedy jednoho z bojovníků, který se o víkendu o uvolněný pás utká. Poté, co rozbil dvě okna a zranil jednoho cestujícího, nasedl do auta a odjel. O pár hodin později se sám přihlásil policii. Pro jeho kariéru může mít tento incident fatální následky.

Už rok a půl nestál Conor McGregor v kleci. A právě kvůli tomu přišel o pás šampiona lehké váhy, o který se o víkendu utká Chabib Nurmagomedov s Maxem Hollowayem. A právě ztráta těžce vybojovaného pásu irského bojovníka naštvala. Vydal se tak s několika kamarády na tiskovou konferenci před blížícím se zápasem. Na Nurmagomedova si počkal v garáži, kam se dostal na novinářskou akreditaci.

Jakmile spatřil jeho autobus, řádil jako smyslů zbavený. Na skleněná okna házel vše, co měl po ruce. Vzduchem tak létaly židle, odpadkové koše i kovové zábrany. Výsledkem tak byla dvě rozbitá okna. Ihned poté se McGregor sebral, nasedl s kumpány do přistaveného vozu a odjel.

VIDEO: Conor McGregor napadl protivníkův autobus:

Celý incident se však neobešel bez zranění. S tržnými ranami na hlavě musel odjet do nemocnice jeden z přítomných bojovníků Michael Chiesa. Další bojovník Ray Borg musel odvolat svůj zápas kvůli zranění oka poté, co ho zasáhl jeden ze střepů. Mluví se i o zranění několika lidí z ochranky.

McGregorovi tento úlet ovšem jen tak neprojde. Situace je vážná, sám McGregor se přihlásil na policejní stanici, dnes by měl stanout před soudem.

Jeho počínání odsoudil i šéf UFC Dana White. „Myslím si, že tento odporný a nechutný čin ochladí hodně jeho vztahů. Nebyl to zrovna skvělý krok v kariéře.“

McGregor má s Nurmagomedovem už dlouho nevyřízené účty, jejich spor se táhne už od roku 2016, kdy irského bojovníka po výhře Nurmagomedov nazval „kuřátkem“.

Sám McGregor v posledních měsících s UFC bojuje. Do klece se postavil naposledy v listopadu 2016, od té doby si odskočil k boxu, kdy se v ostře sledovaném zápase utkal s Floydem Mayweatherem . Poté už se zviditelnil několika eskapádami. V listopadu třeba napadl v Bellatoru rozhodčího, který ho nechtěl pustit do klece slavit výhru kamaráda.

Irský MMA bojovník Conor McGregor napadl protivníkův autobus
Irský MMA bojovník Conor McGregor napadl protivníkův autobus