Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Slavný „mercedes“ Švancara: Aby Matoušek nedopadl ve Slavii jako já!

Autor: sjs

Udělal dobře? Kromě pochvalných slov na adresu talentovaného fotbalisty Jana Matouška, někdejší útočník Petr Švancara v talkshow Tiki Taka na O2 TV sport varoval, že přestup z Příbrami do Slavie pro něj může být špatně zvolená cesta. Švancara má s nepovedeným angažmá v Edenu vlastní zkušenosti.

Stal se nejsledovanější postavou Fortuna ligy. Příbramský záložník Jan Matoušek předvádí ve dvaceti letech na českých hřištích velkou show. Dvacetiletého fotbalistu si navíc za 40 milionů korun koupila Slavia jako velkou posilu a příslib do budoucna.

Tiki Taka: Švancara a spol. o Matouškovi a přestupu do Slavie
Video se připravuje ...

„Hlavně ho nechte hrát někde alespoň dva roky. Já jsem taky přestal hrát, když jsem přišel do Slavie. On stál ale ještě o 10 milionů víc,“ říká bývalý útočník Petr Švancara. Ten o sobě tehdy prohlásil, že je jako mercedes, který ve Slavii pořádně nevyjel z garáže a většinu angažmá u sešívaných proseděl na střídačce.

„Slavie je směrem dopředu plná a bojím se, že si Matoušek sedne na lavičku. Musí si vybojovat, aby hrál a neseděl. Je to obrovský talent českého fotbalu, ale ať je třeba v Příbrami ještě rok a vykope se,“ radí na dálku mladému záložníkovi zkušený Švancara.

Příbram - Dukla: Další krásné sólo Matouška, Slepička uklízel do prázdné
Video se připravuje ...