Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Fandil Batman i obnažené modelky. Na utkání Plíškové se sešla smetánka

Autor: pv

Nenechaly si to ujít. Světové celebrity navštívily čtvrtfinále US Open, ve kterém nastoupila česká tenistka Karolína Plíšková proti Sereně Williamsové. Utkání nakonec ovládla Američanka 6:4 a 6:3. Kdo všechno sledoval snažení české jedničky na kurtu ve Flushing Meadows?

Do hlediště přiletěl i netopýří muž. Herec Michael Keaton, který dvakrát ztvárnil slavnou komiksovou postavu Batmana, bedlivě sledoval čtvrtfinálové utkání. To sexy modelky Bella Hadidová se setrou Gigi víc než samotnému zápasu se věnovaly focení selfie. Na tribuně například odhalovaly ramena.

Dění na kurtu sledoval známý režisér bijáků Sex po telefonu nebo Krvavé léto v New Yorku Spike Lee, který vzal na zápas svou ženu Tonyu Lewis Lee. Se synem dorazila i manželka basketbalisty Carmela Anthonyho, televizní celebrita La La Anthony. Na Instagramu se chlubila, že podporuje kamarádku Serenu.

V hráčské lóži podporoval manželku Karolínu Michal Hrdlička , jemuž z neděle na pondělí zesnul otec Václav. Návrat domů pro něj i jeho ženu tak bude velice smutný.

Režisér Spike Lee se svou manželkou
Režisér Spike Lee se svou manželkou