Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Takhle zrušil auto fotbalista Matějů (22): S 1,5 promile napálil benzinu!

Autor: Petr Němec

Co se v Plzni naučíš, v Itálii jako když najdeš! Další plejer, který prošel Štruncovými sady, rozstřelil káru s dávkou přiboudliny pod kůží. Bek Brescie Aleš Matějů (22) měl v krvi 1,5 promile!

Limberský, Čermák – a teď hezounek, kterého Viktoria srpnu 2017 prodala za 70 milionů korun do Brightonu. V Anglii Matějů žádnou díru do světa neudělal, zato při hostování v Lombardii ano.

Jenže auťákem v opilosti! Doslova a do písmene! Nametený Aleš s volantem »audiny« za bratru 2 miliony korun (pořídil si ji v červenci 2016) v rukou proletěl zdí a zastavil se až o stojan benzinové pumpy. Zbořil ho!

Byla to nad ránem 18. listopadu z diskotékového mejdanu cesta jako žádná ze sta! Na ulici Via Orzinuovi zasahovali hasiči a carabinieri a při zpáteční cestě na základny si asi říkali: „Ti dva v tom rozšmelcovaném autě měli kliku jako od traktoru.“

Český obránce Aleš Matějů v Itálii naboural svůj luxusní vůz
Český obránce Aleš Matějů v Itálii naboural svůj luxusní vůz

Matějů totiž odskákal šílenou bouračku pouze dvěma stehy na roztrženém lokti a slovenský spolujezdec a parťák z druholigových »Lvů« Nikolas Špalek vyvázl zdravý jako rybka.

Následky hříchu, jenž se provalil až nyní, teprve přijdou. Klub zatím ponechal své flamendry bez postihu, ovšem policejní komisaři chystají tresty.

Mládežnickému reprezentantovi Matějů, který třikrát překročil povolenou italskou mez 0,5 promile, hrozí podle deníku Gazzetta dello Sport ztráta řidičáku na dva roky a pokuta až 78 000 korun. Špalka čeká flastr za to, že sprostě vynadal strážcům zákona.

Zázrak, že nikoho nezabil!

Strada Via Orzinuovi v Brescii. Tudy se hnal nocí opilý Matějů v káře, která umí kalup 250 km/h. Vyřítil se z kruhového objezdu, přejel chodník a vletěl na prostranství čerpací stanice. Je zázrak, že při své hazardní jízdě nikoho netrefil a nezabil.