Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Už je pod zámkem! Řepka nastoupil do vězení, kde má strávit 2,5 roku

Autor: pv

Na dlouhou dobu se za ním zavřely mříže. Bývalý slavný fotbalista Tomáš Řepka v pondělí před druhou hodinou odpoledne nastoupil do výkonu trestu do vězení v Praze - Ruzyni, kde má za zpronevěru a další delikty strávit dva a půl roku.

Černý mercedes SUV přijel v pondělí před druhou hodinou odpoledne co nejblíže před bránu ruzyňské věznice. Z vozu vyskočil s taškou v ruce někdejší stoper Sparty, Fiorentiny či West Hamu United Tomáš Řepka a během deseti vteřin zaplul do dveří nápravného zařízení. Hlavu měl sklopenou do země a za velkými slunečními brýlemi skrýval oči.

Ještě než přijel, tak se z věznice ozývaly výkřiky od jeho nových spolubydlících, po jejich boku stráví následující dva a půl roku. „Řepko, vítej v pekle! Řepko, tady zdechneš! Řepko, budeš kouřit ču..ky!" Více o atmosféře na místě na Blesk.cz>>>

Novinářům fotbalista neodpověděl ani na pozdrav a nastoupil trest, který má podle rozhodnutí soudu trvat dva a půl roku. Pokud se bude vzorně chovat, je možné, že se mu trest za milionovou zpronevěru a internetové útoky na bývalou manželku Vlaďku Erbovou výrazně sníží. O podmíněné propuštění na svobodu může totiž požádat soud po odpykání jedné třetiny trestu. V jeho případě by šlo tedy o deset měsíců.

Tomáš Řepka propuštěn z vězení - více čtěte zde »

Tomáš Řepka nastupuje do vezení
Tomáš Řepka nastupuje do vezení